Volkswagen zahajuje elektrizující spolupráci s filmem Ant-Man a Wasp: Quantumania z produkce studia Marvel Studios

  • Volkswagen ID.41 se objeví ve filmu „Ant-Man a Wasp: Quantumania“ z produkce televizního a filmového studia Marvel Studios, který bude uveden do kin na celém světě v polovině února
  • Globální 360° kampaň bude mít speciální obsah připravený ve spolupráci s Marvel Studios a kreativní agenturou Bullitt, režii zajistil Anthony Leonardi III, dlouholetý spolupracovník společnosti Marvel Studios
  • ID.4 se představí na červeném koberci v rámci světové premiéry filmu v Los Angeles

„Ant-Man a Wasp: Quantumania“

Volkswagen spouští globální 360° kampaň u příležitosti představení filmu „Ant-Man a Wasp: Quantumania“, který Marvel Studios uvede do kin 16. února. V kampani, jejíž speciální obsah je inspirován výše uvedeným novým filmem, bude středem pozornosti model ID.4. Spolupráce je založena na zviditelnění elektromobilu, který bude v novém filmu hrát roli rodinného vozu superhrdiny.

„Filmy z produkce televizního a filmového studia Marvel Studios patří mezi historicky nejúspěšnější a Ant-Man je jednou z nejsympatičtějších postav v kinematografickém vesmíru Marvelu. Začlenění modelu ID.4 do filmu a doprovodná kampaň nám umožní oslovit miliony lidí na celém světě,“ říká Gilbert Heise, vedoucí oddělení Global Brand Management a Consumer Insights ve společnosti Volkswagen. „A co víc, postava Ant-Mana dokonale ladí s naší značkou: je sympatický, autentický a má velký smysl pro humor,“ dodává.

Globální speciální spot pro sociální sítě, televize a kina ukazuje Ant-Mana a Cassie Langovou v zábavné a skvěle zahrané scéně s modelem ID.4.

Volkswagen a Marvel Studios

Volkswagen a Marvel Studios prezentují před premiérou filmu „Ant-Man a Wasp: Quantumania“ společně vytvořený speciální spot, který odstartuje globální kampaň. Reklamu, vyvinutou a vyrobenou společností Volkswagen, týmem pro partnerství ze společnosti Walt Disney Studios a kreativní agenturou Bullitt, režíroval Anthony Leonardi III, který je dlouholetým spolupracovníkem televizního a filmového studia Marvel Studios. Zmenšovací a zvětšovací efekty ve spotu jsou dílem oceňovaného týmu VFX ze společnosti Framestore.

„Tato zábavná, inovativní a integrovaná kampaň výjimečným způsobem oživuje dějovou linii příběhu, čímž vyvolává emoční spojení. Máme velkou radost, že ji můžeme sdílet s fanoušky na celém světě, a oslavit tak uvedení dalšího pokračování MCU,“ řekla Lylle Breierová, viceprezidentka společnosti Walt Disney Studios odpovědná za globální marketingová partnerství.

Krátký film ze zákulisí natáčení filmu

Krátký film navíc umožní divákům nahlédnout do zákulisí natáčení filmu, v němž vystupuje také elektrické SUV Volkswagen ID.4. Tento vůz bude představen rovněž na červeném koberci při světové premiéře v Los Angeles.

„Emocionální vyprávění příběhu prostřednictvím tohoto druhu spolupráce je pro značky v současnosti nesmírně důležité,“ vysvětluje Salim Yüksel, který nese ve společnosti Volkswagen odpovědnost za budoucí trendy, strategická partnerství a globální značkovou zábavu a tento projekt vedl spolu se společností Volkswagen of America. „Jsme velmi hrdí na to, že jsme naše globální značky spojili tak kreativním projektem.“

Film „Ant-Man a Wasp: Quantumania“ od společnosti Marvel Studios

Superhrdinští partneři Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyneová (Evangeline Lillyová) se vracejí, aby pokračovali ve svých dobrodružstvích jako Ant-Man a Wasp. Rodina začne společně s rodiči Hope, Janet Van Dyneovou (Michelle Pfeifferová) a Hankem Pymem (Michael Douglas), a Scottovou dcerou Cassie Langovou (Kathryn Newtonová), prozkoumávat Kvantovou říši. Přitom potkává podivné nové tvory a vydává se za dobrodružstvím, které ji posune až za hranice toho, co považovala za možné. Režisérem filmu je Peyton Reed, producenty jsou Kevin Feige a Stephen Broussard. Ve filmu „Ant-Man a Wasp: Quantumania“ také hrají Jonathan Majors jako Kang, David Dastmalchian jako Veb, Katy O’Brianová jako Jentorra, William Jackson Harper jako Quaz a Bill Murray jako Lord Krylar.

Dobrodružný sci-fi film bude uveden do kin 16. února 2023.

 

1 ID.4 – ID.4 Pro Performance 150 kW (204 k) – spotřeba elektrické energie v kWh/100 km: kombinovaná 18,7–16,4; emise CO2 v g/km: 0. Pro tato vozidla jsou k dispozici údaje o spotřebě elektrické energie a emisích již jen podle metodiky WLTP, a nikoli podle metodiky EU.

 

Zdroj a foto: Volkswagen