Tým MERCEDES-EQ FORMULA E a SHERWIN-WILLIAMS® zahájili nové partnerství pro technické inovace a udržitelnost

Tým Mercedes-EQ Formule E a společnost Sherwin-Williams Company, přední společnost zabývající se výrobou barev a nátěrů, ohlásily nové partnerství. Tým MERCEDES-EQ FORMULA E a Sherwin-Williams sdílejí cíle podpory technických inovací v automobilovém průmyslu, propojování lidí, produktů a platforem a snahuo lepší, udržitelnější a inkluzivnější budoucnost po celém světě.

Partnerství MERCEDES-EQ FORMULA E TEAM a SHERWIN-WILLIAMS®

Výrobce barev a nátěrů Sherwin-Williams se může ohlédnout za dlouhou tradicí v automobilovém sektoru a je jednou z předních společností ve svém oboru.

Mezi týmem a společností Sherwin-Williams existuje řada podobností a neustálá snaha o nové inovace a lepší výkon. Společnost Sherwin-Williams se zavázala k udržitelnému způsobu práce ve všech svých obchodních, výrobních a prodejních procesech. Společnost je navíc silně zapojena do svých komunit a prosazuje kulturu inkluze, rozmanitosti a rovnosti. Za tímto účelem zahájila iniciativu „Stojíme spolu“.

„Jsme nesmírně hrdí na to, že spolupracujeme s týmem, který podporuje nejen snahu společnosti Sherwin-Williams předefinovat, opravit a vylepšit, co zle zlepšit“ řekl Brian Gallagher, prezident a generální ředitel divize Automotive Finishes, Sherwin-Williams. „Toto partnerství posiluje náš účel firemní udržitelnosti se zaměřením na ekologické dopady, našeho produktového plánu. Těšíme se, že díky partnerství s týmem Mercedes-EQ Formula E budeme moci stavět na efektivitě a výkonu produktu, abychom dosáhli rychleji výsledků u našich zákazníků . “

S7_Monaco, Saturday, 8th May 2021 – LAT Images S7_Monaco, Saturday, 8th May 2021 – LAT Images

„Jsme rádi, že je Sherwin-Williams na palubě jako partner týmu,“ řekl šéf týmu Ian James. „Jejich závazek pozitivního dopadu na svět je něco, co oceňujeme a sdílíme . Společnost investuje do svých lidí a svých komunit a vytváří inkluzivní příležitosti. To spolu se závazkem k udržitelnosti a jejich inovativním přístupem k výkonu dále podporuje nastavení našeho kombinovaného týmu. “

 

SHERWIN-WILLIAMS

Sherwin-Williams® vyrábí a distribuuje kompletní řadu vyspělých technologií nátěrových a lakovacích systémů pro automobilové a komerční lakování, letecký průmysl a oblast povrchových úprav vozového parku. Od Ultra 9K Waterborne Basecoat System po GENESIS® a Fastline® se Sherwin-Williams specializuje na poskytování vysoce výkonných vnitřních a vnějších nátěrů a produktů pro opravu poškození pro svou zákaznickou základnu včetně distributorů pracovních příležitostí v automobilovém průmyslu, prodejců, majitelů vozových parků a opraven výrobních obchodů a výrobců originálního vybavení. Dnes má Sherwin-Williams v USA více než 150  obchodů ve vlastnictví společnosti a jeho snahou je poskytovat zákazníkům špičkové produkty a služby, stejně jako technické školení a obchodní poradenství od služeb návrhu oprav po inovativní technologie pro obchody a řídit zásoby a výrobu. Další informace najdete na www.sherwin-automotive.com.