Šťastné a veselé, Leo Vergne!

  • Společnost DS Automobiles urychluje svůj přechod k vozům s nulovými emisemi. K prvním Vánocům Lea Vergneho, syna dvojnásobného šampiona Formule E Jeana-Érica Vergneho, představuje značka exkluzivní model, který je jak krásný, tak výkonný.
  • DS DESIGN STUDIO PARIS přišlo s výjimečným dětským odrážedlem, které se inspirovalo od práce odvedené na voze DS 4 E-TENSE 225 PERFORMANCE LINE + Jeana-Érica Vergneho, jezdce a ambasadora společnosti DS Automobiles.
  • DS Automobiles, která vznikla v roce 2014, se opírá o výjimečný odkaz vozu DS z roku 1955. Jejím základním rysem je avantgardní duch a ambicí přiblížit zákazníkovi umění cestování ve francouzském duchu. Díky výjimečným produktům, využití know-how v oblasti francouzského luxusu a také programu služeb na míru DS Automobiles tak zákazníkům nabízí soubor jedinečných služeb před, během i po každé cestě.

Odrážedlo navržené DS DESIGN STUDIO PARIS pro Léa Vergneho

Téměř neomezená maximální rychlost, zrychlení odpovídající lidským schopnostem, nulové emise CO2, výjimečná elegance… DS Automobiles představuje jedinečné odrážedlo pro jedinečnou příležitost.

Toto odrážedlo, které dostane k prvním Vánocům jako dárek Léo, syn Jeana-Érica Vergneho, navrhlo studio DS DESIGN STUDIO PARIS v jedinečné úpravě.

Odrážedlo přebírá rysy vozu DS 4 E-TENSE 225 PERFORMANCE LINE +, který je exkluzivně určen pro Jean-Érica Vergneho. Matný antracitově šedý lak kontrastuje s leskle černým odstínem a společně vytvářejí grafické linie, které mají vyvolávat dojem rychlosti.

Vpředu jsou pod osobním znakem „LEO“ nakresleny dva třímodulové světlomety a výrazná maska chladiče se znakem DS. Velká kola jsou odrazem kol vozu DS 4 E-TENSE 225, střídá se na nich leskle černý odstín s matně antracitově šedým.

Sedadla jsou potažena látkou Alcantara® se zlatým a karmínovým prošíváním, jež se používá u vozů DS 4 PERFORMANCE LINE, stejnou zlatou a karmínovou nití je prošitý i volant, který je kompletně potažený kůží, a má vyznačený střed, což je užitečný prvek pro dynamickou jízdu.

Leo Vergne najde odrážedlo pod vánočním stromečkem s přáním všeho nejlepšího od DS Automobiles!

 

DS 4 E-TENSE 225 PERFORMANCE LINE + v exkluzivní verzi pro Jean-Érica Vergneho

Jean-Eric Vergne, vítěz Formule E z let 2019 a 2020, řídí vůz DS 4 E-TENSE 225, jehož styl mu na míru upravilo studio DS DESIGN STUDIO PARIS. V nejdynamičtějším provedení PERFORMANCE LINE+ je vůz DS 4 vybaven interiérem z Alcantary®, který je doplněn volantem z perforované kůže se zlatým a karmínovým prošíváním a kovanou karbonovou vložkou, celek doplňují exkluzivní prahy dveří s podpisem dvojnásobného šampiona. Personalizace exteriéru je výsledkem práce týmů značky, které se do něj snažily přenést pokyny řidiče, aby byl v „hledání čisté harmonie“ zcela jedinečný. Dvoubarevné provedení decentně kombinuje nový matný antracitově šedý odstín s leskle černou střechou, odkud je černá lišta protažená až ke kapotě, což se u sériového modelu DS objevuje vůbec poprvé. Celek doplňuje karbonová povrchová úprava prahů dveří, zadního nárazníku a předního blatníku. Grafika černých linií podtrhuje sportovní charakter vozu DS 4. Na masce chladiče je umístěno logo „JEV“, které je charakteristickým znakem tohoto exkluzivního modelu. Tento model DS 4 je poháněn plug-in hybridním motorem o výkonu 225 k, který v kombinovaném cyklu WLTP umožňuje 100% elektrický dojezd až 62 km.

 

Zdroj: DS Automobiles