Podoba budoucnosti Maserati

Maserati představilo svůj nový spyder: MC20 Cielo. Elegantní stahovací skleněná střecha, jedinečné označení Cielo a logo trojzubce* zdobící motorový prostor z něj dělají spyder s nezaměnitelnou osobností. Od nekonečného výhledu na nebe nad hlavou až po mohutný řev motoru Nettuno pod ní – MC20 Cielo vyniká bez kompromisů.  

 PrimaSerie Launch Edition

Každý centimetr modelu MC20 Cielo PrimaSerie je osobním vyjádřením: od barvy Acquamarina až po zlatou povrchovou úpravu loga a kol. A co ta ledová kožená sedadla z Alcantary®? Prostě jedinečné. Nemusíte mhouřit oči, abyste si všimli všech exkluzivních detailů PrimaSerie, naší nápadné limitované edice. Jak se říká, malé věci dělají velké věci.

 

Folgore: Budoucnost je tady

Maserati je připraveno stát se první italskou značkou luxusních vozů, která bude vyrábět 100% elektrické modely. Nové GranTurismo Folgore, které bude uvedeno na trh v roce 2023, bude vůbec prvním vozem Maserati, který využije 100% elektrická řešení, přičemž si zachová svůj vynikající výkon a ikonickou eleganci. Elektrická řada bude dokončena do roku 2025 a do roku 2030 bude celá řada Maserati plně elektrická. Další novinky přineseme již brzy.

Maserati Fuoriserie: Grecale Mission from Mars

Objednávka přišla přímo z Rudé planety: Lidé, dotáhněte Grecale na nejvyšší úroveň úprav a vydejte se na cestu kolem světa. Maserati si pro splnění tohoto úkolu vybralo program Fuoriserie, který vdechl život jedinečnému vozu „Grecale Mission from Mars“. Posypy červeným prachem, sedadla inspirovaná elektrickými proudy na Marsu, speciální hvězdná mapa“ na stropě. Nejodvážnější cesta vesmírem začala!

Zdroj: Maserati