DS Automobiles představuje nátěr „Grand Gala“ pro svůj monopost pro Monaco E-Prix

  • Společnost DS Automobiles a její partner PENSKE AUTOSPORT odhalili speciální zbarvení pro E-Prix Monaka, která se koná 27. Dubna 2024
  • Pro nejatraktivnější událost sezóny bude DS E-Tense FE23 mít na sobě barevné schéma inspirované elegancí večerních šatů, které jsou k vidění na třpytivých slavnostních akcích knížectví
  • Vůz DS E-Tense FE 23 „Grand Gala“ francouzského týmu se zlatými logy na černém pozadí je připraven kombinovat styl i výkon

DS Automobiles na Monaco E-Prix

Mistrovství světa ABB FIA Formule E se jako obvykle brzy zastaví v Monaku. A pro tento sedmý ročník slavného závodu se společnosti DS Automobiles a PENSKE AUTOSPORT rozhodly oslavit prestiž a půvab slavného knížectví.

DS E-Tense FE23 „Grand Gala

Prémiový francouzský výrobce a jeho americký partner proto při této příležitosti přišli s jedinečným nátěrem. Model DS E-Tense FE23 „Grand Gala“ v odstínu uhlově černé, který je symbolem společnosti DS Automobiles, se zlatými akcenty, vzdává hold stylovým večerním šatům, které jsou synonymem pro akce v Monaku, na oslavu nejslavnějšího motoristického závodu ze všech.

The DS E-TENSE FE23

Vůz DS E-Tense FE23 vyvinutý společností DS Performance byl minulý víkend ve dnech 13. až 14. dubna ve dvou kvalifikacích na italském okruhu Misano obzvláště rychlý.

Za volantem usedne dvojnásobný šampion Formule E (a vítěz E-Prix Monaka 2019) Jean-Eric Vergne spolu s týmovým kolegou Stoffelem Vandoornem: šampionem Formule E z roku 2022 a vítězem E-Prix Monaka ve stejném roce.

Jezdci budou mít také kombinézy a helmy, které ladí s barvami vozu DS E-Tense FE23 „Grand Gala“. Aby se mohli po celý víkend pohybovat po knížectví, budou mít k dispozici také výjimečný silniční vůz DS 7 E-TENSE 4×4 360 ve stejném dress codu „Grand Gala“.

Na oslavu tohoto jedinečného vzhledu bude vytvořen plakát „Automobilista“, který bude veřejnosti k dispozici po celý závodní víkend.

E-Prix Monaka odstartuje v sobotu 27. dubna v 15:00 SEČ.

DS E-Tense FE23 „Grand Gala“

Eugenio Franzetti, ředitel DS Performance:

„Pro tento velmi speciální a jedinečný závod jsme přišli s neméně speciálním a jedinečným vozem DS E-Tense FE23. Inspirován galavečery, které najdete po celém Monaku, si náš vůz oblékl také sako a černou kravatu na „Grand Gala“, kterým je závod v Monaku. Vytvořili jsme nejen úžasný vzhled, ale také neuvěřitelné kombinézy a helmy pro jezdce, inspirované tématem „Grand Gala“. To je i případ vozu DS 7 E-TENSE 4×4 360, který bude Jeana-Erica a Stoffela vozit po Monaku ve stejném zbarvení jako jejich závodní vozy. „Automobilista“ navíc vytvořil úžasný plakát pro sběratele, který je k dispozici na jejich webových stránkách. Nyní se tedy můžeme těšit na speciální závod s několika krásnými inovacemi od společnosti DS Performance a jejího partnera PENSKE AUTOSPORT.“

 

Klíčové údaje o zapojení DS automobiles od vstupu do Formule E:

  • 112 závodů
  • 4 mistrovských titulů
  • 16 vítězství
  • 48 podiums
  • 23 pole positions

Zdroj a foto : DS Automobiles

 

Formule E: Kalendář závodů na rok 2024