Veletrhy Holiday World a Top Gastro a Hotel budou od 15. do 18. února na Výstavišti v Praze-Holešovicích

Veletrh cestovního ruchu Holiday World se řadí mezi nejvýznamnější akce svého druhu, nejen v České republice, ale i v regionu střední Evropy. 27. ročník proběhne ve dnech 15. – 18. 2. 2018 v areálu holešovického Výstaviště v Praze společně s 12. ročníkem gastronomického veletrhu Top Gastro & Hotel.

Top Gastro

Partnerskou zemí pro rok 2018 stává Slovensko

28.řijna uplyne přesně sto let od vzniku Československa. Tento významný milník naší společné historie je umocněn tím, že se Partnerskou zemí pro rok 2018 stává Slovensko. Rozsáhlá expozice umístěná v Pravém křídle Průmyslového paláce bude lákat návštěvníky na výlety a dovolenou na Slovensku.

Cestovní kanceláře se již tradičně na veletrhu prezentují svými samostatnými expozicemi s nabídkou zajímavých veletržních slev. Sektory cestovních kanceláří naleznete ve Veletržní hale.

Holiday World bude také přehlídkou a inspirací pro zahraniční cesty do zemí blízkých, ale i velmi vzdálených. Kromě  evropských zemí včetně Středomoří mohou návštěvníci načerpat informace o exotických krajinách, jako jsou Thajsko, Čína, Indonésie, Dominikánská republika, Kuba, Mexiko, Sri Lanka, ale i třeba Palestina a další.







Pro odborníky i širokou veřejnost je připraven bohatý doprovodný program. Pro odbornou veřejnost je určena zajímavá konference 360 Travel Trends zaměřená na aktuální témata z oblasti cestovního ruchu.  O víkendu je připraven atraktivní program také pro širokou veřejnost. Neděle bude zaměřená na rodiny s dětmi. Čeká na ně nejenom spousta zábavy ale také zajímavé tvořivé a vzdělávací akce.

Atraktivní součástí veletrhu HOLIDAY WORLD je víkendová přehlídka autogramiád, vystoupení cestovatelů a prezentace jejich nových dobrodružství, premiér nových filmů, cestovatelských výstav fotografií pod názvem WORLD FILM. Tento festival bude probíhat v Křižíkově pavilonu B ve dnech 17. a 18. února.

Holiday World 2017 Autogramiáda dr. M. Stingl a A. Chroust

Současně s veletrhem Holiday World bude probíhat 12. ročník gastronomického veletrhu Top Gastro & Hotel. Cílem spojení veletrhů je poukázat na vzájemné souvislosti mezi světy cestování a gastronomie.

Otevírací doba:

POUZE PRO ODBORNÍKY:

  •  Čtvrtek: 9.30 – 18.00
  • Pátek: 9.30 – 18.00   

PRO VEŘEJNOST:

  •  Sobota: 9.30 – 18.00
  • Neděle: 9.30 – 16.00

 Vstupné:

  • Vstupné plné: 150 Kč
  • Zlevněné vstupné: 100 Kč
  • (pro seniory, studenty a ZTP)
  • Zdarma  (děti do 15 let v doprovodu dospělého, ZTP+P vč. 1 osoby doprovodu)
  • Zákaz vstupu se psy

 

Více informací naleznete na : www.holidayworld.czwww.top-gastro.cz