Legendární rum Havana Club uvádí limitovanou edici The MAG  

Havana Club 7 je právem považován za jeden z nejušlechtilejších rumů na světě. Jeho nezaměnitelná chuť a kvalita je výsledkem tradičního výrobního procesu. Vytvoření trvá více než čtrnáct let a každý jednotlivý rum určený k míchání musí být starý nejméně sedm let. Rumy Havana Club jsou výjimečné nejen svou chutí, kvalitou a tradicí, ale i dlouhodobým propojením s pouliční kulturou, tvůrčími impulsy, vnitřní energií a mocnou sílou komunity. Život ulice propojuje samotné tvůrce i posluchače. Je to důležitý prvek, který aktivně vtahuje všechny účastníky života města do dialogu. V letošním roce společný dialog a vášeň pro street culture spojili Havana Club s The MAG a vznikla lokální limitovaná edice se třemi jedinečnými designy Havana Club The MAG. Spolupráce vedle exkluzivní láhve sedmiletého rumu Havana Club 7 s originálními etiketami zahrnuje limitovanou kolekci trik a speciální exkluzivní designový box.

 

Na lokální české scéně se jedná v pořadí o druhé unikátní spojení značky Havana Club se špičkami ve svých oborech.

Po spolupráci s nejúspěšnějším českým rapperem současnosti Yzomandiasem & Nik Tendem vzdává Havana Club společně s největším českým street culture magazínem The MAG hold tvůrčím impulsům a vnitřní síle komunity streetwearu a rappové hudbě. Hlavním grafickým motivem limitované edice jsou portréty členů The MAG. Design je tvořen v modrých a fialových odstínech, které jsou stěžejními barvami The MAG již od začátku jeho vzniku. Každá láhev má jedinečné pozadí vycházející z reálných míst na Kubě navštívených během společné cesty do destilérie, kde rumy Havana Club vznikají.

 

První design láhve Havana Club The MAG 1 patří dvojici moderátorů Forgenovi a Nikosovi. Hudebník Forgen umí lidi nejen pobavit, ale aktivně se zajímá i o hip hop a elektronickou scénu. Nikos moderuje jeden z nejoblíbenějších pořadů Rapové Rébusy.

Havana Club The MAG 2 je věnován zakladateli a spoluvlastníkům The MAG.

Pánové Homer, Pedro a Jan Strach jsou obsahovými a kreativními hlavami celého projektu The MAG.

Ke spolupráci se značkou Havana Club Jan Strach uvedl: „Havana Club se během krátké doby stal jedním z nejaktivněji přispívajících brandů do rapové komunity. Propojení zejména s Milion Plus a Bulharem, nyní i s námi. Propojení je přirozené, a přitom stále unikátní. Není to korporát, kterému musíme vysvětlovat, kdo jsme a proč to děláme. Scénu mají dobře zmapovanou a je mi ctí, že jsme se mohli potkat na třech lahvích.“

Poslední design Havana Club The MAG 3 představuje nerozlučnou dvojici Verune a Gnosise. V rapu se kromě hudby řeší i interpretův styl, a to je úloha Verune, která má pod svými křídly The MAG módu. Gnosis je umělecký ředitel, grafik a ilustrátor, který stojí za veškerým designem limitované edice Havana Club The MAG.

U designu jsme museli najít propojení mezi vizuálem The MAG a Havany, což byla výzva. Vydali jsme se cestou pirátských kořenů, které bezesporu Havana má, a propojili to s naším positioningem v rapové subkultuře. To vše jsme ještě trochu vyhnali do extrému zpracováním etikety a samotného celku s různými efekty, jako je zlatořežba nebo parciální lak. Klient tak dostane do rukou láhev, která je unikátní,“ říká Gnosis k realizaci designové podoby limitované edice Havana Club The MAG.

 

Samotný rum nesoucí hodnoty odkazu značky Havana Club bude v rámci speciální limitované edice Havana Club The MAG uveden na trh společně s limitovanou edicí trik a prestižním designovým boxem s názvem The MAG VIP PACK, obsahující personalizovaný vzkaz, všechny tři limitované edice ikonického rumu a triko.

 

Havana Club The MAG: cena 799,- Kč

The MAG VIP PACK: cena 4.200,- Kč (obsahuje personalizovaný vzkaz, všechny tři sběratelské limitované edice ikonického rumu a triko)

K dostání na www.prestigeselection.cz

Limitovaná edice trik Havana Club The MAG: cena 999,-Kč

The MAG VIP PACK: cena 4.200,- Kč (obsahuje personalizovaný vzkaz, všechny tři sběratelské limitované edice ikonického rumu a triko)

K dostání na www.themagstore.cz

 

Tvůrce grafiky Havana Club The MAG:

Art Direkce & Illustrace: Tomáš Gnosis Snop

IIustrace: Baroque Balaclava