Informace pro účastníky Halové atletické ligy – 1. kolo (23. ledna)

V sobotu 23. ledna 2021 by se měl konat úvodní závod Halové atletické ligy mužů a žen. V současné době očekáváme vyjádření k povolení akce a stanovení hygienických podmínek.

Podmínkou pro vstup do haly bude prokázání se negativním výsledkem na onemocnění covid-19 (PCR nebo antigenní test) ne starším 48 hodin od začátku závodu. Pro zjednodušení testování účastníků (pořadatel, závodníci, trenéři, rozhodčí atd.) připravuje Český atletický svaz ve spolupráci s pořadatelem možnost testování v den závodu.

Pro využití této možnosti je potřeba se na testování objednat prostřednictvím formuláře – FORMULÁŘ PRO TESTOVÁNÍ , a to nejpozději do čtvrtka 21. ledna 2021 do 12:00 hod.

Cena za testování je 600 Kč a bude hrazena vysílající složkou. U resortních závodníků a resortních trenérů budou testování hradit RSC (VSC, ASC a CSMV). U vybraných reprezentantů a jejich trenérů, kteří nejsou zařazeni do RSC, stejně jako pro pořadatele a rozhodčí, bude testování na místě v den závodu hrazeno Českým atletickým svazem.

David Bor
vedoucí soutěžního oddělení ČAS

Halová atletická liga – Časový pořad – 23.1.2021