Červnové knižní novinky

Nakladatelství BAMBOOK, součást Nakladatelského domu GRADA, přichází v červnu s dalšími knižními novinkami pro děti.

 

Ukradený vynález

 Varování: Při čtení se budete smíchy za břicho popadat. Čeká vás dobrodružné čtení i spousta neuvěřitelných vynálezů!

Leonořin pokoj – naprosto tajná laboratoř (Vstup zakázán!) – je na vrcholu starého nepoužívaného majáku. Maják stojí na Mrzoutském ostrově. A Mrzoutský ostrov najdete přesně uprostřed… absolutně ničeho.

Leonora Boltová tráví celé dny ve své laboratoři vytvářením těch nejúžasnějších vynálezů pod ostražitým zrakem podlého strýce Luthera, který krade její vynálezy a na pevnině je vydává za své. A to platí i pro její poslední, dosud nejtajnější vynález.

Dokáže Leonora s novým kamarádem Jackem a dalšími pomocníky – vydrou se speciálními schopnostmi, pochybnou kuchařkou a zpívajícím kapitánem – strýce Luthera přelstít a ukradený vynález získat zpět?

208 stran, formát 129 × 198, pevná vazba, 279 Kč, odkaz: Ukradený vynález

Třída špiónů

Záhada strašidelného hradu

 Nad Lhotou se hrozivě tyčí opuštěný hrad, který je opředený strašidelnou legendou. Ozývají se z něho děsivé zvuky a v oknech se mihotají světla. Opravdu tam straší? A podaří se Klárce, Jankovi a druhákům přijít téhle záhadě na kloub?

72 stran, formát 165 × 215, pevná vazba, 249 Kč, odkaz: Třída špiónů

 Další knihy od autorky Petry Martiškové:

Edice Pohádkové čtení:

 Knihy ze série Strašidlo z 2. B:

Pro děti od 8 let:

Nejlepší ségry


Velké stěhování do malého domu
Sofie a Žofka se právě přestěhovaly s rodiči do jiného města. Holky čeká nástup do nové školy a hledání nových kamarádů.

Sofii se moc stýská po Benovi, německé doze, se kterou se sblížila, když krátce bydleli u babičky. Jenomže babička

musí dát Bena pryč. Dokážou ségry vymyslet plán, aby jim byl Ben už pořád nablízku?

Vtipný a svěží příběh o trampotách dvou sester a jednoho velkého psa.

112 stran, formát 129 × 198, pevná vazba, 229 Kč, odkaz: Nejlepší ségry

 

O společnosti GRADA Publishing:

Nakladatelský dům GRADA Publishing, a.s. si od roku 1991 drží pozici největšího tuzemského nakladatele odborné literatury. Ročně vydává téměř 400 novinek ve 150 edicích z více než 40 oborů.

Od roku 2015 nakladatelský dům rychle expanduje i mimo oblast kvalitní odborné literatury. Tradiční značka GRADA zůstává vyhrazena odborným knihám ze všech odvětví a oblastí lidské činnosti. A ani pět novějších značek nakladatelství na knižním trhu jistě nepřehlédnete.

První, u čtenářů úspěšnou značkou je COSMOPOLIS, přinášející zahraniční i českou beletrii všech žánrů.

Další již zavedenou značkou je BAMBOOK, značka dětské literatury předkládající malým čtenářům díla českých i zahraničních autorů a ilustrátorů.

Značkou věnující se poznání, tématům z oblasti zdravého životního stylu, body-mind, spiritualitě či ekologii je ALFERIA.

Akvizicí získaná značka METAFORA rozšiřuje nabídku nakladatelského domu o další kvalitní beletrii i zájmovou a populárně naučnou literaturu.

Prozatím poslední, rychle rostoucí značkou Nakladatelského domu GRADA je BOOKPORT, unikátní projekt online knihovny, který již dnes disponuje třetinou všech e-knih v ČR.

Více na www.grada.cz.