Vyhrajte s MotoGP(TM) Cashback Programem prohlídku zákulisí závodní stáje na Monster Energy Grand Prix České republiky

Na závodech Monster Energy Grand Prix České republiky, které se konají v Brně od 02. do 04. srpna 2019, mají fanoušci tohoto motosportu možnost, zaregistrovat se do MotoGPTM Cashback Programu a vyhrát exkluzivní prohlídku zákulisí MotoGP(TM) závodu. Jako členové programu mohou navíc využívat atraktivní nákupní výhody u tisíců Partnerských společností po celém světě.

Se svým desátým závodem bude mít MotoGP(TM) nyní svoji zastávku na Monster Energy Grand Prix České republiky v Brně a MotoGP(TM) Cashback Program zde nabídne spoustu zážitků i mimo závodní trať:

• Návštěvníci se mohou zaregistrovat do programu přímo v areálu závodiště u stánku MotoGP(TM) Cashback Programu nebo u některé z mnoha hostesek.

• Ten, kdo se zaregistruje, bude mít možnost si vyzkoušet svoji pohotovost a rychlost na simulátoru, který používají také MotoGP(TM) jezdci.

• Na návštěvníky čeká napínavá výherní soutěž, díky které MotoGP(TM) Cashback Program umožní fanouškům tohoto motosportu vyhrát exkluzivní pohled na dění na závodech.

Nahlédnutí do zákulisí MotoGP(TM)

Všichni návštěvníci Monster Energy Grand Prix České republiky, kteří do soboty 03. srpna 12:00 hod., příp. do neděle

04. srpna 12:00 hod. označí fotku svého nejlepšího MotoGPTM okamžiku hashtagem „#motogpcashback“ a uveřejní ji

na Facebooku, Instagramu nebo Twitteru, mají šanci vyhrát napínavou prohlídku zákulisí MotoGPTM závodu.

Atraktivní výhody s MotoGPTM Cashback Programem

Díky MotoGP(TM) Cashback Card nebo Cashback App, které jsou důležitými nástroji MotoGPTM Cashback Programu, si mohou členové programu při návštěvě MotoGP(TM) akce zajistit atraktivní cenové výhody, jako jsou Cashback a Shopping Points – a to jak při cestě a rezervaci ubytování, tak při nákupu vstupenek a propagačních předmětů, které vybraní partneři nabízejí online nebo přímo na MotoGP(TM) závodech v zóně pro fanoušky.

Nákupní výhody, které MotoGP(TM) Cashback Program svým členům nabízí, daleko přesahují hranice MotoGP(TM) závodu. Po celém světě mají členové k dispozici 130.000 Partnerských společností, u kterých mohou každý den šetřit peníze: Při každém nákupu obdrží až 5 % Cashback a navíc sbírají Shopping Points. Tyto Shopping Points mohou poté vyměnit za speciální nabídky u Partnerských společností.

Další informace o programu, výherních soutěžích a dalších zastávkách MotoGP(TM) Cashback Programu naleznete na MotoGP-Cashback.com.

Foto: Dorna Sports S.L.