Unikátní projekt, který na domácí scéně, ani nikde jinde ve světě, nemá obdoby. Organizace OKTAGON MMA má za sebou druhý turnaj OKTAGON UNDERGROUND.

OKTAGON UNDERGROUND je místo, kde proti sobě čelí ti nejlepší zápasníci napříč bojovými sporty. Vůbec poprvé v historii máme možnost vidět, jak to vypadá, když se střetnou profesionálové z MMA (smíšené bojové umění) proti například šampionům thajského boxu, kickboxu nebo samotného boxu. 

Druhý OKTAGON UNDERGROUND přinesl oproti prvnímu převážně vítězství na body, kde velkou roli sehrála taktika a schopnost MMA bojovníků brát thaiboxery na zem díky takedownům.
 V hlavním zápase večera si vítězství připsal tvrďák Kamil Cibinski, který i přes salvu úderů Marka Bartla nevykazoval známky jakéhokoliv zranění či únavy. Vítězný návrat do OKTAGONU si připsal i Samuel „Pirát“ Krištofič, který předvedl velmi taktický výkon, což se vyplatilo.
Další skvělé výkony večera předvedli boxeři. Divácky nejatraktivnější bitvu střihlo duo Čepo vs. Jevický, kteří v oktagonu spustili doslova přestřelku, z které vyšel vítězně první jmenovaný. Několika násobný šampion Slovenska v boxu – Erik Tlkanec byl zářným příkladem toho, co se stane, když dáte boxerovi malé rukavice a zavřete ho do klece. 
VÝSLEDKY:
Nikolas Krivák def. Jacob Mikula na body
Lukáš Eliáš def. Adrián Bartl na body
Michal Zátorský def. Juraj Tutura na body
Denis Farkaš def. Samuel Liška na body
Marco Novák def. Roman Paulus
Vlasto Čepo def. Patrik Jevický na KO
Denis Tripšanský def. Leonard Spišský na body
Ronald Paradeiser def. Milan Kratochvíla na body
Erik Tlkanec def. Patrik Križan na KO
Pirát Krištofič def. Jakub Benko na body
Kamil Cibinski def. Marek Bartl na body
Projekt OKTAGON UNDERGROUND pokračuje už příští sobotu, kdy se můžeme těšit jak na ženské zápasy v čele s Lucii Pudilovou, tak těžké váhy nebo semifinálové duely.