Stake F1 Team odhaluje novou identitu pro roky 2024 a 2025 s cílem vytvořit nejčerstvější značku Formule 1.

Na startovním roštu se objeví nová, svěží značka, protože tým Stake F1 debutuje na začátku sezóny 2024. Stake, přední světová sázková, zábavní a lifestylová značka, se stane exkluzivním titulárním partnerem týmu pro sezóny 2024 a 2025, převezme exkluzivní práva na pojmenování týmu a vytvoří první přítomnost značky svého druhu ve Formuli 1. Tento bezprecedentní krok je pokračováním úspěšného partnerství navázaného v roce 2023 a nastíní nové začátky týmu F1, který bude v této nové identitě soutěžit v letech 2024 a 2025. Zaměření partnerství na fanoušky bude také doplněno tím, že Stake převezme týmové profily na sociálních sítích jako @stakef1team, což odráží novou značku týmu.

Stake F1 Team bude znamenat začátek zcela nové, dynamické a vzrušující éry – éry, která se odpoutává od konvenčních konceptů sponzoringu sportu a zábavy.

Jeho cílem je předefinovat marketingové aktivace vzrušujícím způsobem, který neponechá žádnou tradici nedotčenou a zpochybní status quo. V tomto inovativním přístupu je vzrušení novou měnou pro tým, který slibuje, že bude jedním z nejpoutavějších týmů na startovním roštu. Stake F1 Team je vytvořen s cílem udržet fanoušky v popředí – tím, že přináší nový pohled na průsečík sportu a zábavy.

Společnost Stake, založená v roce 2017 skupinou podnikatelů v oblasti technologií a sázkového průmyslu, se od té doby etablovala jako přední společnost ve světě sportu a zábavy. Posílení zapojení společnosti Stake do světa Formule 1 dále posiluje rozmanitý seznam partnerů značky, který zahrnuje také kanadskou superstar Drake, fotbalový klub Everton, UFC; a mnoho dalších.

V roce 2023, prvním roce značky v ekosystému Formule 1, se Stake již prosadil prostřednictvím řady jedinečných aktivací, které se zaměřily na vzájemnou spolupráci s dalšími stávajícími partnerstvími značek. Poté, co společnost Stake ve svém debutovém roce úspěšně oslovila širokou demografickou skupinu, která dalece přesahuje tradiční fanouškovskou základnu Formule 1, plánuje během kalendáře F1 pro rok 2024 řadu významných zážitků – počínaje netrpělivě očekávaným uvedením nového modelu C44 v únoru.

Alessandro Alunni Bravi, zástupce týmu:

„Minulá sezóna představovala začátek cesty společnosti Stake ve Formuli 1 a nová role značky v čele týmu Stake F1 Team představuje přirozený a vzrušující další krok na této cestě. Stake nejen úspěšně využil rostoucí fanouškovské základny Formule 1 k posílení své vlastní komunity; ale také představil tomuto sportu zcela nové publikum, což bylo přínosem nejen pro náš tým, ale i pro všechny ostatní ve formuli 1. Měli jsme příležitost zúčastnit se neuvěřitelných aktivací s některými ambasadory Stake, včetně argentinské fotbalové legendy Sergia Agüera a indicko-kanadského rappera Karana Aujly. Rok 2024 bude novou stránkou a šancí dělat více, lépe a dosáhnout ještě dál: těšíme se na ještě zajímavější kalendář akcí v této nové sezóně.“

Edward Craven, spoluzakladatel společnosti Stake:

„Jsme nadšeni příležitostí přinést do našeho týmu Formule 1 elektrizující a zcela novou identitu a zahájit sezónu F1 odvážným názvem týmu Stake F1 Team. Díky hluboké vášni pro rychlost, inovace a posouvání hranic jsme nyní v ideální pozici, abychom tým od roku 2024 a dále posunuli do bezprecedentních výšin. Nadcházející roky budou vzrušující jízdou s několika ohromujícími plánovanými aktivacemi, které nově definují vzrušení na trati i mimo ni. Takže se připravte a zůstaňte naladěni, protože Stake F1 Team zrychluje vstříc vzrušující budoucnosti!“

Akhil Sarin, marketingový ředitel společnosti Stake:

„Uplynulá sezóna byla důkazem marketingové a mediální hodnoty, kterou Stake přinesl týmu F1, zejména v digitálním prostředí. V první fázi tohoto partnerství se podařilo zvýšit globální povědomí o značce pro všechny zúčastněné strany. V Stake jsme připraveni posunout dosah, fanouškovskou základnu a viditelnost týmu na bezprecedentní úroveň. Naše strategie se zaměří na poskytování nezapomenutelných zážitků, které zdůrazňují náš neochvějný závazek a oddanost inovacím, zábavě a globální konektivitě.“

 

 Stake F1 Team on https://www.instagram.com/stakef1team/ for the latest updates and https://kick.com/stakef1team