Prodej vstupenek na Zlatou tretru 2020 spuštěn – TERMÍN 8.9.2020

Atletická Zlatá tretra se uskuteční až 8. září. Původně se měl 48. ročník největšího českého mítinku konat na Městském stadionu v Ostravě-Vítkovicích 22. května, kvůli pandemii koronaviru se ale ostravští pořadatelé dohodli s vedením Světové atletiky na náhradním termínu.

ZLATÁ TRETRA OSTRAVA V NOVÉM TERMÍNU V ÚTERÝ 8. ZÁŘÍ 2020

S ohledem na současnou situaci oznamujeme, že 59. Zlatá tretra Ostrava – World Athletics Continental Tour Gold se neuskuteční v plánovaném termínu na konci května, ale po dohodě s mezinárodní federací World Athletics v náhradním termínu v úterý 8. září 2020.

Vstupenky zakoupené na květen zůstávají v platnosti, další předprodej pokračuje v síti Ticketstream. S ohledem na odložení letních olympijských her v Tokiu a přesouvání řady atletických mítinků by měl být právě podzim vyvrcholením letošní atletické sezóny.

Vstupenka na Zlatou tretru Ostrava:

to je vstupenka do světa těch nejlepších ve svém oboru. To je ojedinělá podívaná, dramatické souboje. To jsou atletické super star, nejlepší borci světa ve sprintech, středních tratích, skocích či vrzích. To je divácká kulisa, ze které mrazí a hlavně to všechno dohromady je skvělá zábava pro celou rodinu. Zlatá tretra Ostrava – to je zážitek, na který se nezapomíná a nejlepší dárek, který koupíte i na poslední chvíli ode dneška kdykoli   ZDE  

 

Stránky pořadatele akce

 

Zlatá tretra – 20.6.2019 – 5 olympijských vítězů a 15 mistrů světa