BWT ALPINE F1 TEAM prodlužuje spolupráci s ROLAND DG do roku 2025

  • BWT ALPINE F1 TEAM oznamuje tříleté prodloužení svého partnerství s Roland DG.
  • ROLAND DG je předním dodavatelem řešení digitálního tisku, která se používají k vytváření vysoce kvalitních obtisků a grafiky na Alpine A522.

BWT Alpine F1 Team a Roland DG

BWT Alpine F1 Team a Roland DG oznamují tříleté prodloužení spolupráce, díky kterému bude Roland DG i nadále ceněným dodavatelem až do roku 2025. Roland DG bude podporovat BWT Alpine F1 Team se svou špičkovou světovou technologií inkoustového tisku ve všech aspektech  značky týmu, od vysoce kvalitních obtisků a uměleckých děl na závodních vozech A522 až po emblémy na nákladních vozidlech a dokonce i na nápisech a značkách v okolí Enstone a Viry-Châtillon.

Roland DG dodá své špičkové tiskové a řezací stroje TrueVIS VG3-640 oddělení lakovny a grafiky. To zahrnuje všechny potřebné zásoby inkoustu a také zaškolení zaměstnanců BWT Alpine F1 Team. TrueVIS VG3-640 je nejnovější z dlouhé řady cutterů  pro inkoustové tiskárny, které umožňují týmu BWT Alpine F1 produkovat nejnápadnější a nejkvalitnější grafiku ve Formuli 1.

 

JOE MCNAMARA, BWT ALPINE F1 TEAM PAINT & GRAPHICS MANAGER:

„Mám radost, že můžeme pokračovat v našem vztahu s Roland DG. Poslední dva roky našeho partnerství byly nesmírně přínosné. Je velmi snadné s nimi vyjít a rychle nabídnout pomoc, kdykoli ji budeme potřebovat. Jejich špičkové tiskové stroje představují znatelný skok v kvalitě námi vyráběných obtisků a grafiky. Více než to, rodinu Roland DG tvoří velmi přátelští a nadšení lidé, a to je důvod, proč jsou více než jen dalším dodavatelem.“

STEPHEN DAVIS, MARKETINGOVÝ ŘEDITEL ROLAND DG EMEA:

„Jsme potěšeni, že obnovujeme naše partnerství s BWT Alpine F1 Team a pokračujeme v poskytování nejnovějších technologií v oblasti tisku a střihu, což jim umožňuje zůstat na špici. Naše stroje poskytují rychlost a přesnost potřebnou k tomu, aby byly připraveny na závod v omezeném časovém rámci. Pro nás je toto partnerství především o tom, že Roland a budoucnost Formule 1 společně vynikají.“

 

ROLAND DG CORPORATION

Roland DG Corporation je předním světovým poskytovatelem řešení pro digitální tisk. Inkoustové tiskárny, tiskárny/cuttery a řezací stroje této společnosti se používají k vytváření široké škály reklamních předmětů včetně bannerů, nápisů, grafiky vozidel, nálepek a štítků a k poskytování služeb přizpůsobení oděvů a osobních předmětů, jako jsou pouzdra na chytré telefony. Nedávno se Roland DG pustil do slibné oblasti maloobchodu a využil rostoucí touhu jednotlivců vytvářet své vlastní, jedinečně navržené a zdobené předměty. Společnost vyvinula proprietární software pro návrh a správu tisku, který umožňuje zákazníkům navrhovat si vlastní dárky, oblečení a cenné upomínkové předměty a užít si nezapomenutelné kreativní zážitky.

 

Zdroj: BWT Alpine F1 Team