Zpráva z Předsednictva ČAS ze dne 16. června 2022

Předsednictvo ČAS řídil předseda ČAS Libor Varhaník.

  •  Předsednictvo ČAS schválilo způsob nominace na ME U18, které se bude konat v termínu 4. – 7. 7. 2022 (Jeruzalém/ISR).
  •  Předsednictvo Českého atletického svazu schválilo realizaci projektu „Sportuj jako Zátopkovi“.
  •  Předsednictvo Českého atletického svazu schválilo uzavření smlouvy se společností m4 architekti, s.r.o.
  •  Předsednictvo ČAS schválilo předsedou Organizačního výboru Mistrovství Evropy v chůzi družstev pro rok 2023 Libora Varhaníka a pověřuje Libora Varhaníka sestavením OV ME v chůzi družstev k termínu září 2022 s tím, že dalšími členy OV ME v chůzi družstev budou mimo jiné ředitelka Českého atletického svazu Karolína Farská (vedoucí projektu) a Tomáš Taubr (odpovědnost za ekonomiku ME v chůzi).
  •  Předsednictvo ČAS v souladu se Stanovami Českého atletického svazu (Čl. III, bod 11.f) schválilo znění inovované Smlouvy o společném zpracování osobních údajů mezi Českým atletickým svazem a členy ČAS (atletické oddíly a kluby), která odpovídá současným platným právním normám.
  • Předsednictvo ČAS schválilo rozdělení 14 kamer s příslušenstvím pro vyhodnocování horizontálních skoků, tj. po jedné sadě do KAS/PAS, kde zodpovědnou osobou pro využívání kamery bude krajský manažer daného kraje.
  • Předsednictvo ČAS vzalo na vědomí ukončení činnosti atletického oddílu Jiskra Vír, z.s. /KAS Vysočina/ a k 31. 12. 2022 ukončení činnosti atletického oddílu Tělocvičné jednoty Sokol Nová Paka /Královéhradecký KAS/. Předsednictvo ČAS vyloučilo k 17. 6. 2022 v souladu s ustanoveními čl. III odst. 13 písm. d) a čl. III odst. 14 Stanov ČAS, v platném znění, Atletický oddíl Slavia Havířov, z.s. /Moravskoslezský KAS/ a Bohemia sport Žatec z.s. /Ústecký KAS/ z ČAS.

titulní ilustrační foto Cysnews

zdroj : ČAS