Značka HONOR zahájila globální prodej velmi očekávaného smartphonu HONOR 20 PRO

HONOR, globální značka smartphonů, dnes oznámila komerční dostupnost velmi očekávaného smartphonu HONOR 20 PRO, přičemž Rusko bylo prvním trhem, který zahájil oficiální prodej na mediální akci v Moskvě. Uživatelé v Rusku si budou moci koupit vlajkový smartphon ve všech prodejních kanálech za cenu 2 990 RUB od 2. srpna. Dostupnost ve Velké Británii, Francii, Itálii, Španělsku, Německu, Nizozemsku, České republice, Finsku, Polsku, Malajsii, Egyptě, Saúdské Arábii, Spojených arabských emirátech bude brzy následovat.

Po úspěšném globálním představení v Londýně začátkem tohoto roku získal HONOR 20 PRO mnoho pochval, a od globálních médií, jako jsou Android Central, Android Authority, Digital Trends, GSMArena, PhoneArena a Tech Advisor, téměř perfektní hodnocení. Dosáhl dalšího milníku schopností fotoaparátu, když mu DxOMark udělilo 111 bodů, 2. nejvyšší skóre dosažené jakýmkoli chytrým telefonem, zlatý standard pro kvalitu fotoaparátu v tomto odvětví.

„V dnešním digitálním a velmi propojeném světě je smartphone bránou do světa nekonečných možností,“ řekl George Zhao, prezident společnosti HONOR. „HONOR 20 PRO změnil fotoaparát smartphonu způsoby, které před deseti lety nebyly možné, a umožňuje profesionálním fotografům a nadšencům vyjádřit svou kreativitu a zachytit své životní okamžiky v mimořádně jasném, slabě osvětleném prostředí v krásných detailech.“

Profesionální fotoaparát s 2. nejvyšším skóre DxOMark

Působivé skóre smartphonu HONOR 20 PRO jej řadí do těsné konkurence s jinými těžkými váhami chytrých telefonů a tento chvályhodný úspěch lze do značné míry přičíst neúnavnému úsilí společnosti o inovace. Jako nejnovější člen telefonů HONOR řady N ztělesňuje HONOR 20 PRO vrchol inovací a posiluje vedoucí postavení značky v designu smartphonů. Tato značka poprvé v historii představuje vlajkové zařízení, které je vybaveno 48megapixelovým čtyřnásobným fotoaparátem AI Quad Sony IMX586 48MP a největší světovou clonou f/1,4. V nejnovější aktualizaci OTA (vzduchem), přichází HONOR 20 PRO také s ultravysokou citlivostí ISO, která poskytuje lepší fotografický zážitek při slabém osvětlení.

„Honor 20 Pro je velmi blízko vrcholu našeho žebříčku DxOMark Mobile díky dobrým celkovým výkonům fotoaparátu a videozáznamů a žádným významným oblastem nedostatků … Pokud hledáte nový smartphone s vynikajícím zobrazováním Honor 20 Pro by měl být na vašem seznamu možností velmi vysoko, zvláště pokud chcete ušetřit trochu hotovosti ve srovnání s více zavedenou konkurencí.“DxOMark

Více informací o skóre DxOMark naleznete zde.

Doplňuje módní životní styl vynikajícím a moderním designem

HONOR 20 PRO přeměňuje uživatelský zážitek tím, že se stává prvním produktem v historii značky HONOR, který představuje světově první multidimenzionální dynamický holografický skleněný zadní kryt, jež je vytvořen pomocí technologie Triple 3D Mesh. Při průchodu světla přes zadní kryt se světlo odráží a lomí ve všech směrech, což má za následek fascinující a hloubkově indukující optický efekt, který odlišuje HONOR 20 PRO od jeho předchůdců.

Bezrámečková a bezkonkurenční uživatelská zkušenost

HONOR 20 PRO, vyzbrojen špičkovým softwarem a hardwarem ve své třídě, je také zárukou skutečně inteligentního zážitku pro všechny uživatele. Čipová sada 7nm Kirin 980 AI zajišťuje jeho rychlost a špičkový výkon. Smartphone je vybaven bateriíí o kapacitě 4 000 mAh, která podporuje celodenní nepřetržité používání, zatímco její mimořádně velká úložná paměť 256 GB poskytuje prostor pro extrémní požadavky. HONOR 20 PRO se může pochlubit také špičkovou technologií GPU Turbo 3.0 – funkcí, která vylepšuje herní schopnosti zařízení tím, že uživatelům nabízí bohatší vizuální a dotykový zážitek. Pro dokončení celého zážitku přichází systém prostorového zvuku Virtual 9.1 Surround Sound, který podporuje většinu kabelových a bezdrátových sluchátek, což umožňuje příznivější zvukové prostředí.