Zamilovaní na Valentýna v Home Credit Areně vystřídají hokejisty

Speciální veřejné bruslení je tady! V Home Credit Areně se letos opět na svátek sv. Valentýna ukáže, že i lásku lze oslavit aktivně a pohybem. Pro zamilované páry tak bude přibarven led v Home Credit Areně a efektní „ice bar“. Hrát bude tematická hudba a na multimediálním pásu a kostce nad ledem budou promítány speciální grafické efekty. Navíc prvních třicet párů s elektronickou vstupenkou na Valentýnské bruslení obdrží jako dárek květinu. To vše v pátek 14. února od 17:30 do 19:30.

Vstupenky na Valentýnské bruslení koupíte z pohodlí domova

 

Aktivně strávený romantický večer se svou drahou polovičkou si může užít opravdu každý. Protože je ale kapacita ledové plochy omezená na 200 osob, je potřeba zakoupit si vstupenky předem.

„Věříme, že nákup vstupenek on-line je pro návštěvníky mnohem pohodlnější a praktičtější. A hlavně jsme díky tomuto kroku schopni korigovat naplněnost akce, o kterou je velký zájem a její kapacita je omezená,“ uvedl za organizátora Lukáš Přinda

 

Nejpohodlnější cestou je nákup on-line v síti Ticketmaster – hned vidíte, kolik vstupenek zbývá a na místě stačí ukázat platnou elektronickou vstupenku v telefonu. V předprodeji bude možný i nákup na pokladně v Rotundě. Prodej na místě bude možný pouze do 18 hodin, a to jen v případě, že to bude dovolovat kapacita akce.

 

Pokud nemáte vlastní brusle, nevadí! I po dobu Valentýnského bruslení bude možné si je zapůjčit v prodejně JB Sport, která bude výjimečně otevřená až do večera po celou dobu konání akce.

 

Líbí se vám představa aktivně stráveného Valentýna se svým nejbližším? Pak neváhejte a pořiďte si vstupenky co nejdříve!

 

Praktické informace

 

  • Cena vstupného: 100 Kč/osoba
  • Vstupenky lze zakoupit on-line na ticketmaster.cz nebo v předprodeji na pokladně v Rotundě.
  • Brusle si lze zapůjčit v JB Sportu po celou dobu konání akce.
  • Vstup na ledovou plochu Home Credit Areny je vstupem P.