Žabka dnes otevřela svou 125. prodejnu

Nová prodejna Žabka se dnes otevřela na Náměstí Smiřických 29 v Kostelci nad Černými lesy. Naváže na více než 20 letou tradici zdejšího obchodu s potravinami, na který byli zdejší obyvatelé zvyklí. Pomůže zlepšit obslužnost a nabídne pohodlné a moderní nakupování s dlouhou otevírací dobou (denně od 5:30 do 22 hodin) a 363 dní v roce. Jedná se už o celkově 125. obchod Žabka v Česku.

Přívaly sněhu a současného tuhé mrazy nezastavily úsilí expanzního týmu Žabka. I v novém roce pokračují s otevíráním dalších obchodů. Nejnovější přírůstek do rostoucí sítě prodejen Žabka je obchod v Kostelci nad Černými lesy. Nachází se přímo na náměstí Smiřických a na prodejní ploše 150 m2 je nakupujícím k dispozici plná nabídka sortimentu.

„Rezidentní obchody Žabka hrají v naší síti stále důležitější roli. Jejich obliba u zákazníků neustále roste, proto věříme v úspěch tohoto našeho nového obchodu,“ říká Radim Lunda, generální manažer obchodní sítě Žabka a dodává: Jsme velmi rádi, že v roli nové franšízantky bude s námi pokračovat paní Olga Krutská, která od svých 16ti let pracuje v tomto obchodě a zná nákupní zvyklosti svých zákazníků, výrazně nám proto pomáhala s výběrem sortimentu pro tento obchod.“

Zákazníci v nové prodejně pořídí čerstvé potraviny, ale i bohatou nabídku služeb finančního servisu, jako např. výběr hotovosti, placení složenek, vyzvednutí zásilek, dobíjení telefonního kreditu všech operátorů nebo prodej losů.

Žabka nadále rozšiřuje i nabízené služby na svých obchodech a dokáže rychle reagovat na měnící se potřeby svých zákazníků. Nově proto do svého sortimentu zařadila i volně prodejná léčiva. K dostání jsou např. ibalgin, paralen, kapky do očí nebo léky na bolest v krku. Postupně rozšiřuje i možnost online nákupů, které provozuje ve spolupráci s aplikací Bolt Food. V současnosti je dostupná na 39 obchodech a na výběr je 750 položek.