Sport Park Liberec zůstává v provozu

I přes vyhlášení nouzového stavu a vydání krizových opatření zůstává většina sportovních aktivit v areálu Sport Parku Liberec bez omezení. Zrušení se dotkne jen hobby sportování v počtu osob nad stanovené limity sportovců. Od pondělí tak bude provozovatelem přerušeno například veřejné bruslení a hobby hokeje.                   

„Jsme rádi, že je zachován s minimálním omezením alespoň profesionální a výkonnostní sport. V praxi to znamená, že všechny tréninky v klubech, které jsou registrovány pod příslušným svazem jsou povoleny i ve větším počtu osob. Jen jejich případné zápasy musejí být bez diváků,“ komentoval aktuální nařízení Lukáš Přinda, jednatel společnosti provozující Sport Park Liberec.           

Od  5. října  dojde i k přerušení veřejného bruslení, které navštěvovalo v posledních týdnech kolem sta osob. „Poslední bruslení bude tuto sobotu a neděli a dál budeme sledovat situaci, kdy ho budeme moci obnovit,“ dodal Přinda.

Zachována bude naopak náborová školička bruslení, badminton nebo stolní tenis, kde nedochází k porušování krizových opatření.  Veškeré aktuální informace naleznete na sítích sportparkliberec.cz.     

Zdroj: HCA