Sdílená kola loni v létě zaznamenala čtvrt milionu jízd s kartou MultiSport. Oblibě se těšily i biotopy a hrady

 Teplé a prosluněné dny konečně dorazily, a my se tak můžeme těšit na další letní aktivní sezónu. Není nutné vyrážet za hranice na daleké cesty. Pestré léto můžete strávit také v Čechách, a to díky akční letní nabídce LÉTO V TOPU! od společnosti MultiSport, která má za sebou úspěšnou první sezonu. Během loňského léta navštívilo novinku v portfoliu – hrady a zámky – přes 1 400 uživatelů karet, v biotopech se vykoupalo na téměř 6 000 držitelů a na sdílené kolo s MultiSport kartou nasedlo přes 250 tisíc Čechů.

Čeká nás druhá sezóna

TOP 3 nejnavštěvovanější zámky v letní sezóně od června do září 2022

1. Zámek Zruč nad Sázavou

2. Zámek Zbiroh

3. Zámek Orlík

Druhá sezóna speciální letní akce LÉTO V TOPU! se blíží a také letos ji můžete jako držitelé MultiSport karty využít od 1. května do 30. září. Na své si přijdou jak sólo fanoušci sportovních aktivit či milovníci odpočinku, tak rodiny s dětmi, které rády podnikají výlety po české krajině. Nabídka i letos potěší kulturní nadšence, kteří si mohou vybírat z široké nabídky hradů a zámků. Ty si v minulé sezóně prohlédlo s MultiSportkou 1 419 návštěvníků. Mezi nejoblíbenější patřily Zámky Zruč nad Sázavou, Zbiroh a Orlík. 

„Čísla návštěv, kterých dosáhly hrady a zámky v loňské sezóně, jsou pozitivní zprávou a ukazují, že se držitelům karet rozšířená nabídka líbí. MultiSportka již dávno není pouze o posilovnách či jiných sportovních zařízeních, ale také třeba o poznávání kultury. Letošní akční nabídka tak opět posouvá hranice a nově nabízí například díky odměně na My MultiSport výhodné vypůjčení karavanu, kdy si tak rodiny mohou užít českou krajinu po vlastní ose,“ uvádí Lukáš Krištof, Marketing Manager ve společnosti MultiSport Benefit.

V hlavní roli voda

Neodmyslitelnou součástí letních měsíců je voda. Držitelé MultiSport karet mohou navštívit hned několik letních koupališť či biotopů. Pro obyvatele Prahy se nabízí například Biotop Radotín, koupaliště Divoká Šárka či koupaliště Petynka, které je vhodné i pro ty nejmladší členy rodiny. V Brně lze během horkých dnů navštívit Biotop Brno – Jih, aquapark Kohoutovice či koupaliště Dobrák. Držitelé MultiSportek také mohou využít slevu v půjčovně lodí či navštívit Kayak Beach Bar na pražské náplavce.

„Mnoho z nás, a především rodiny s dětmi, si nedokážou představit léto bez času stráveného u vody. V naší nabídce je proto hned několik možností, na které si přijdou jak obyvatelé velkoměst, především Prahy a Brna, tak obyvatelé měst menších. Právě v Praze či Brně se během horkých dnů obyvatelé přesouvají k vodě. V minulé sezóně navštívilo čtyři biotopy celkem 5 970 uživatelů MultiSport karet. Nejnavštěvovanější byl Biotop Radotín a hned v závěsu Biotop Brno – Jih. Mezi další oblíbené patřily Biotop v Hlinsku a Biotop Kotynka Dobřany,“ uvádí Lukáš Krištof.

 

 

Nejen do práce na kole

Každého sólo nadšence do sportu jistě potěší možnost si na MultiSport kartu půjčovat sdílená kola a dopravit se na nich tak nejen ráno do práce, ale třeba také za přáteli na letní grilovací sešlost či večerní beach volejbal. Nasednout je možné na kola od společností Rekola či nextbike, které jsou k dispozici nejen ve velkoměstech jako je Praha, Brno či Olomouc, ale také v Písku, Pardubicích či Havířově.

A jaké jsou pro nadcházející letní sezónu další novinky, které ve svém portfoliu nabízí speciální akce LÉTO V TOPU? Adrenalinové nadšence, milovníky přírody či rodiče s dětmi potěší nabídka vybraných bobových drah. Zájemce o zdravou stravu a fitness milovníky zase potěší slevy ve vybraných e-shopech, kde mohou své zásoby doplnit o mnoho druhů proteinů, vitamínů a nejrůznějších doplňků stravy.

Jak se dařilo sdíleným kolům v letní sezóně od června do září 2022?

Rekola si půjčilo celkem 144 072 držitelů karet MultiSport

nextbike si půjčilo celkem 108 651 držitelů karet MultiSport

______

 

O společnosti MultiSport Benefit

Firma MultiSport Benefit, s.r.o., působí v ČR od roku 2010 a je dceřinou společností Benefit Systems SA. Tato mateřská společnost byla založena v roce 2001 a zaujímá vedoucí postavení na polském trhu zaměstnaneckých benefitů v oblasti sportu a relaxace. Hlavním produktem společnosti MultiSport Benefit, s.r.o., je karta MultiSport, díky které uživatel získá přístup k partnerské síti a dalším výhodám, – zaměstnanecký benefit, který může zaměstnavatel pracovníkům buď plně hradit, na jeho financování se podílet, nebo si kartu zaměstnanec platí na měsíční bázi sám.

Kartu MultiSport mohou zaměstnanci využít každý den na jeden volný vstup v síti více než 2 700 sportovních a relaxačních zařízení po celém Česku a Slovensku. Na výběr zde mají širokou škálu aktivit. Tento benefit tedy dává svým uživatelům možnost vyzkoušet si různé aktivity a dělat zrovna to, na co mají náladu.

Karta MultiSport dnes dává více než 200 000 českým zaměstnancům příležitost, aby se cítili lépe jak po fyzické, tak i psychické stránce. Díky tomu jsou zdravější, spokojenější a v práci výkonnější. Pomáhá tak se snížením fluktuace zaměstnanců a posílením loajality vůči zaměstnavateli.