Samsung a Vogue CS vydávají speciální edici Galaxy S10 Unikátní spolupráce technologické společnosti s módním časopisem

 Samsung se spojil s kreativním týmem československé Vogue a společně připravili limitovanou edici telefonu Galaxy S10. Při objednávce jakéhokoliv modelu a varianty prémiového telefonu řady Samsung Galaxy S10 v oficiálním e-shopu značky na www.samsung.cz a při zadání slevového kódu VOGUE získáte navíc zdarma unikátní box, který je ručně zdobený pomocí sítotisku. Uvnitř najdete černou oversized mikinu s tímto vzorem a nenápadnou výšivkou Vogue CS x Samsung, dále poslední číslo Vogue CS a k němu ještě roční předplatné a exkluzivní wallpapery. Toto vše v hodnotě několika tisíc korun získáte jen za cenu telefonu, a to i v případě, že jej zakoupíte ve slevě. Nabídka platí jen do vyprodání zásob, přičemž k dispozici je jen 50 kusů dárkových boxů.

„Samsung a Vogue CS, to jsou dvě ikonické značky, které jsou si blízké svým přístupem ke kvalitě a designu. Naše dlouhodobé partnerství právě vrcholí nejnovější spoluprací, která podtrhuje krásu našeho prémiového telefonu Samsung Galaxy S10. Společně jsme vytvořili něco výjimečného, dárkový box, který oslavuje eleganci, nadčasovost a ženskost,“ uvedla Tereza Vránková, ředitelka marketingu Samsung Electronics Czech and Slovak.
Víte, že divokou růži nelze utrhnout? Okamžitě opadá a v ruce vám zůstane jen stonek s trny. A hortenzie, luční kvítí… to je moje ještě čerstvá vzpomínka na divokou podzimní zahradu v mých kresbách,“ vysvětlila Darina Achremenková, Senior Graphic Designer československé Vogue, uměleckou inspiraci, která stála za jejím grafickým návrhem dárkového boxu.

Tým, který se podílel na vytvoření dárkového boxu Vogue CS X Samsung

  • Autor konceptu a supervize: David Sahula
  • Autor grafického návrhu: Darina Achremenková
  • Produkce a marketing: Lucie Širůčková, Kamila Nováková, David Sahula
  • Video: Martin Štembera alias Flashfaker
  • Foto: Alexander Bel

O mobilních telefonech řady Samsung Galaxy S10

Telefony z řady Samsung Galaxy S10 se vyznačují elegantním designem ve čtyřech barvách. Mají displej zaručující nejpřesnější barevné podání, jaké kdy mobilní zařízení bylo schopné nabídnout, a to dokonce i na přímém slunečním světle. Fotoaparát má mimo jiné ultraširoký objektiv s úhlem záběru 123 stupňů, což odpovídá zornému úhlu lidského oka, takže můžete vyfotit přesně to, co sami vidíte. Navíc lze telefony nabíjet bezdrátově.

Více informací naleznete na www.samsung.com/cz/smartphones/galaxy-s10/.
Fotografie telefonu Galaxy S10 naleznete na http://bit.ly/GalaxyS10-foto.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů.
Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.

O Vogue CS

Československou Vogue vydává společnost V24 Media, pražské vydavatelství nové generace, v partnerství s globální společností Condé Nast International, produkující nejkvalitnější časopisy, webové stránky a digitální obsah. Společnost V24 Media byla založena Michaelou Seewald a týmem, jenž vedou šéfredaktorka Andrea Běhounková a kreativní ředitel Jan Králíček. Československá edice Vogue je dvacátou čtvrtou v pořadí. Vogue vychází ve Spojených státech, Španělsku, v Británii, Francii, Itálii, Německu, Rusku, Japonsku, Číně, na Tchaj-wanu, v Mexiku a Latinské Americe, na Středním východě, v Koreji, Brazílii, Austrálii, Portugalsku, Indii, Turecku, Thajsku, Polsku, Nizozemsku a na Ukrajině.

Více informací naleznete na www.v24media.cz a www.vogue.cz.