PVA EXPO PRAHA – Aktuální sdělení společnosti ABF, a.s. k opatření Bezpečnostní rady státu

Vážení návštěvníci, obchodní a mediální partneři PVA EXPO PRAHA ,v souvislosti s mimořádným opatřením vydaném dnes 10. 3. 2020 Bezpečnostní radou státu se odkládají všechny naše veletržní a jiné akce s předpokládanou účastí nad 100 osob.

Opatření se týká nejbližších akcí pořádaných v PVA EXPO PRAHA.

Na základě tohoto mimořádného opatření je společnost ABF, a.s.nucena odložit datum konání výstav FOR CARAVAN, FOR BOAT,FOR BIKES,festivalu KOLEM SVĚTA a jarního souboru veletrhů bydlení FOR HABITAT, FOR INTERIOR, FOR GARDEN a DESIGN SHAKER. Nastalou situaci sledujeme a postupujeme podle aktuálních doporučení Hygienické stanice hlavního města Prahy a Ministerstva zdravotnictví ČR. 

Vrácení vstupného

Návštěvníkům, kteří si již vstupenky na veletrhy a jiné akce zakoupili v předprodeji, bude vrácena peněžní částka vplné výši převodem na účet. S vystavovateli a obchodními partnery intenzivně spolupracujeme na minimalizaci ztrát způsobených tímto mimořádným opatřením. Veškeré otázky spojené se smlouvami, objednávkami a finančními náklady plynoucí z neuskutečněných výstav a veletrhů jsou vindividuálním řešení s řediteli příslušných obchodních týmů a manažery veletrhů, kteří hledají východisko, jež umožní překonat tuto mimořádnou situaci. Věříme, že uvedená omezení budou v platnosti jen krátkou dobu,a těšíme se na brzké setkání s vystavovateli, partnery a návštěvníky na oblíbených výstavách a veletrzích v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

V nejbližších dnech vás budeme informovat o dalším postupu.