Připijte si nealko sektem – Rotkäppchen Désalcoolisé Rosé

Začátek nového roku bývá zpravidla čas mnoha životních změn. Jednou z nich může být touha zhubnout nebo přestat pít alkohol. Rotkäppchen Désalcoolisé Rosé je ovocnou nealkoholickou variantou růžového sektu s nádechem červených bobulí lesního ovoce s intenzivní chutí připomínající maliny a jahody.

Rotkäppchen Désalcoolisé Rosé

Tento šumivý nápoj přináší potěšení všem, kteří milují chuť sektu, ale chtějí nebo musí se obejít bez alkoholu. Směs vybraných vín, která je šetrně dealkoholizovaná, slibuje delikátní „šumivé“ potěšení. Svou ovocnou příchutí s nádechem malin a jahod, představuje Rotkäppchen Désalcoolisé Rosé neodolatelně vášnivé potěšení.

Při výrobě nealkoholických specialit značky Rotkäppchen se alkohol, který víno běžně obsahuje odstraňuje pomocí procesu, který je v Evropě jedinečný, nicméně stále uchovává aroma a chuť vína.

Nealkoholické sekty mají o 50 % méně kalorií než sekty obsahující alkohol, proto potěší i ty spotřebitele, kteří se rozhodli pro redukci váhy.

Rotkäppchen Désalcoolisé Rosé si můžete vychutnat jako osvěžující přípitek při oslavách, nicméně je vhodný i pro přípravu koktejlů.

Recept na jednoduchý koktejl se tímto růžovým nealkoholickým sektem přikládáme:

Růžový květ

Na přípravu osmi porcí budete potřebovat:

  • 0,5 l vody vody
  • 250 g šálek cukru
  • 8 umytých okvětních lístků růže
  • 1 lahev vychlazeného sektu Rotkäppchen Désalcoolisé Rosé
Rotkäppchen Désalcoolisé Rosé

Postup:

Do hrnce nalijte 0,5 l vody, vložte 4 okvětní lístky a přidejte 250 g cukru.

Zahřejte směs a míchejte dokud se cukr nerozpustí. 

Vařte na mírnou teplotu asi 15 minut. 

Poté nechejte směs vychladnout.

Vychladlou směs nalijte do skleniček a dolijte sektem.

Dozdobte zbývajícími okvětními lístky.