Přijďte na módní Ryder´s bazar

Módní bazar nabídne za velmi příjemné ceny  oblečení z dobročinných obchodů Sue Ryder

Ryder´s bazar

Vybrat si můžete  také modely od známých českých návrhářek. Nebudou chybět doplňky, šperky, originální retro a vintage kousky, dárkové předměty a knihy. Vydělané peníze pomohou financovat péči o seniory v Sue Ryder.

 

Termín konání:

8. 10. 2018

Otevřeno:  10 – 20 hod

 

Místo konání:

v prostoru Mázhauzu Novoměstské radnice

 



 

Sue Ryder je organizace, která pomáhá seniorům a jejich blízkým při životních změnách, které přináší stáří.

 

Vstup zdarma

 

Více informací naleznete ZDE :

 

 

 

Sue Ryder

Sue Ryder sídlí v historickém areálu Michelského dvora. Jedná se o zrekonstruovaný objekt, který slouží v současné době jako zázemí pro pobytové zařízení pro seniory. Kromě domova pro seniory Sue Ryder nabízí také prostory otevřené široké veřejnosti.

Michelský dvůr se zachovaným dvorcovým charakterem patří mezi nejvýznamnější objekty periferní zástavby středověkého původu. Přesné stáří objektu není známé, ale historie objektu sahá zřejmě až do 15. století. Během let 1994 až 1998 prošel Michelský dvůr rozsáhlou rekonstrukcí, ale přesto zde zůstalo zachováno několik významných stavebních prvků.

V Sue Ryder najdete kromě neveřejné části domova pro seniory najdete i vstupní halu/Galerii, divadelní sál (tzv. Velký sál), Kapli, Městskou knihovnu v Praze, restauraci Michelský dvůr a dobročinný obchod Sue Ryder.

Zdroj: https://www.sue-ryder.cz