POZOR: Proběhne týdenní omezení dopravy na části komunikace Strakonická

Technická správa komunikací (TSK) pokračuje se stavbou nového mostu na Zbraslavi, který spojuje ulice Za Opusem a K Výtopně.

Práce začaly koncem minulého roku demolicí mostu a pokračují výstavbou nového, který je navržen tak, aby respektoval polohu původní stavby. Výstavba je rozdělena na několik etap a most by měl být během prosince 2020 uveden do provozu.

V rámci této etapy dojde k dopravnímu omezení:

1-fáze: od soboty 21. 11. 2020 (cca 7.00 hodin) do středy 25. 11. 2020 (cca 6.00 hodin) proběhne uzavírka pravých jízdních pruhů v obou směrech (směr 1-Praha i Strakonice). Doprava bude vedena v levých jízdních pruzích v obou směrech. Důvodem dopravního omezení je provádění demontáže pomocných konzol a zábradlí nad uzavřeným úsekem komunikace, demontáž ochozů mostovky a montáž odvodnění mostovky nad uzavřeným úsekem komunikace a oprava obrusné vrstvy poškozené pohybem vrtací soupravy v pravém jízdním pruhu.

 

2-fáze: od středy 25. 11. 2020 (cca 7.00 hodin) do pátku 27. 11. 2020 (cca 14.00 hodin) proběhne uzavírka levých jízdních pruhů v obou směrech (směr Praha i Strakonice). Doprava bude vedena v pravých jízdních pruzích v obou směrech. Důvodem dopravního omezení je dokončení demontáže pomocných konzol a zábradlí nad uzavřeným úsekem komunikace a dokončení montáže odvodnění nad uzavřeným úsekem komunikace.

 

Zhotovitel: 2. etapa – nový most: OHL ŽS, a. s.