Pavel Berky bude vařit na Karlín Marketu

Všichni milovníci soutěže MasterChef Česko 2020 jistě uvítají akci Pavel Berky na Karlín Marketu

V sobotu 27. června od 9:00 do 15:00

Pavel Berky na Karlín Marketu

Pavel Berky bude vařit přímo na  trzích.

Pavel Berky

Pavel Berky je slovenský módní návrhář, výtvarný umělec, kreativní ředitel a finalista TOP 16 soutěže MasterChef Česko 2020.

Rok 2014 byl pro Pavla zlomovým. Odstartoval ho reprezentací ČR na International Fashion Showcase v Londýně, která byla součástí samotného London Fashion Week.

Následně začal připravovat svou zatím největší kolekci v níž se inspiroval slovanským folklorem. Znovu se spojil s firmou Veba, která se specializuje na zvláštní zpracování bavlny, a vznikly tak nádherné kousky vyrobené z unikátního afrického brokátu. S touto kolekcí se objevil na Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend, Košice Fashion Week, Fashion Live! v Bratislavě a asi největšímu úspěchu se jí dostalo díky Czech Fashion Council na Central European Fashion Days (dnes Budapest Central European Fashion Week) v Budapešti.

V listopadu 2019 započal spolupracovat s vítězkou nejnovější řady MasterChef Česko – Kristínou Nemčkovou. Výsledkem jsou zatím dvě limitované série šatů inspirovaná vařením. V roce 2020 nabírá Pavlova životní cesta nový směr. Svou lásku k vaření projevuje v kuchařské soutěži MasterChef Česko 2020. Jako první ze soutěžících se dostává přímo do finálové TOP 16!

Zdroj: Wikipedie

 

Více informací naleznete ZDE