Originální mapa nebo gurmánský zážitek. Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu

Přinášíme několik tipů na vánoční dárky pro celou rodinu. Na vás pak bude vychutnat si dosyta pravou vánoční atmosféru.

Pro krásný úsměv

Podívejte se vánočním dárkům na zoubek a obdarujte členy rodiny Bylinnou ústní vodou HERBADENT. S ní jim půjde starost o ústa jedna báseň. Díky svojí šetrnosti účinně ničí bakterie, ale zároveň vyrovnává přirozenou ústní mikroflóru. Navíc je vyráběná podle tradiční receptury a neobsahuje žádná chemická barviva. Ústní vodu a další produkty zakoupíte snadno na webové stránce herbadent.cz.

Herbadent

 

Pro potěchu chuťových pohárků

Pokud mate doma gurmány, jistě jim uděláte radost voucherem do světa poctivé a smyslné gastronomie podniků skupiny TOGETHER. Díky voucheru tak mohou vyzkoušet tajemství belgické kuchyně v restauraci Bruxx, ponořit se do smyslnosti asijské kuchyně v Sia restaurantu, na českou klasiku v moderním hávu zajít do Vinohradského Parlamentu či Potrefené husy v Hybernské a Pardubicích, na odpolední chlebíček zaskočit do Bistra Sisters a sladkou tečku si dopřát u Cukráře Skály. Voucher můžete zakoupit na stránkách tgthr.cz nebo přímo v některém z podniků.

Pro pocit bohyně

Každá žena chce vypadat krásná. Ať už se jedná o maminku, babičku, nebo dceru, každé určitě udělá radost kosmetický dárek. Co třeba kosmetický kufřík až s 50 druhy očních stínů, matným leskem na rty, 4 odstíny rtěnek či cestovní paletkou, která se hravě vejde do kabelky? Kufřík zakoupíte v parfumériích Marionnaud nebo na stránkách marionnaud.cz.

 

Pro komfort po celý den

Je vaše rodina sportovně založená? Pak všichni členové určitě ocení kvalitní funkční oblečení. A když už mluvíme o kvalitě, výrobky české firmy Moira jsou skvělá volba. Produkty z její nové kolekce, která kombinuje vlákna Moira s merino vlnou, jsou na dotek krásně jemné, nekoušou, odvádí pot, a navíc nezapáchají ani po několika dnech nošení. V kolekci najdete oblečení úplně pro všechny – od kojenců, pro které jsou určena bodýčka, po děti i dospělé, pro něž můžete vybírat od spodního prádla po funkční mikiny, které užijí i do školy, na sport či do práce. Z nové kolekce a dalších produktů vybírejte na moira.cz.

Moira

Pro radost z dobrého skutku

Jestliže máte doma fandy do techniky nebo map, tímhle dárkem potěšíte nejen je, ale i přispějete na dobrou věc. Pořiďte svým nadšencům na zeď Maappi – originální mapu dopravního systému Londýna, New Yorku, Berlína, Prahy či Budapešti od mladého autisty Matěje, který všechny osignoval a dokreslil k nim originální prvek. Tím je každá mapa naprosto jedinečná. Vybírat můžete z různých formátů A1, A2, A3. Navíc koupí každé mapy přispíváte na Světlušku, projekt Nadačního fondu Českého rozhlasu, který pomáhá těžce zrakově postiženým. Mapy najdete na webu maappinazed.cz.