Novým generálním ředitelem společnosti ABF, a.s. se stal Martin František Přívětivý

 Největší pražský organizátor veletrhů a výstav, společnost ABF, a.s., nově přivítala na postu generálního ředitele Martina Františka Přívětivého, který dosud ve společnosti působil jako výkonný ředitel. Jeho předchůdce v nejvyšší funkci Tomáš Kotrč zůstává v ABF, a.s. jako člen dozorčí rady.

Martin František Přívětivý působí ve společnosti ABF, a.s. od roku 2011 a podrobně zná její fungování z několika vysokých manažerských pozic. Zastával funkce ředitele stavebního veletrhu FOR ARCH, obchodního a marketingového ředitele a naposledy pracoval na postu výkonného ředitele. V únoru 2022 se stal generálním ředitelem společnosti, kdy na této pozici vystřídal Tomáše Kotrče.

„Mým úkolem bude navázat na dosavadní úspěchy, kterých ve své funkci dosáhl Tomáš Kotrč, a dopomoci společnosti ABF, a.s. k dalšímu úspěšnému rozvoji. Oblast veletržnictví prošla kvůli koronavirové pandemii těžkým obdobím a musí se v současnosti vyrovnávat s mnoha změnami. Naše společnost je jedním z nejvýznamnějších tuzemských subjektů pořádajících veletrhy a výstavy mezinárodního významu a mým úkolem bude tento stávající trend ABF, a.s. rozvíjet ještě dále. A to ať již v rámci stávajících akcí nebo plánovaných nových projektů,“ řekl Martin František Přívětivý ke svému jmenování.

Tomáš Kotrč, za nímž stojí dlouholeté mimořádné úspěchy na pozici generálního ředitele firmy, zůstává propojen s ABF, a.s., kde se bude nadále podílet na strategickém rozvoji společnosti a akvizici nových projektů.