Na dovolenou s PENNY

Společnost Penny Market nově nabízí svým zákazníkům dovolenou za výhodné ceny. Ve spolupráci s cestovní kanceláří EXIM Tours přináší zákazníkům PENNY Marketu pobyty u moře, na horách, Eurovíkendy, wellness pobyty nebo poznávací cesty. Zákazníci si tak mohou zakoupit výhodné zájezdy nejen v České republice, ale i v jiných oblíbených evropských nebo exotických destinacích. Držitelé zákaznické PENNY karty navíc získají další výhody a slevy.

Slova  ředitelky strategického marketingu Penny Market

Společnost Penny Market zahájila spolupráci s největší českou cestovní kanceláří EXIMTours, která vytváří zájezdy na míru pro její zákazníky. „Spojení s EXIM Tours je pro nás klíčové v rámci rozšíření služeb našim zákazníkům. Je to silný partner, člen skupiny REWE, který je pro nás i naše zákazníky zárukou kvality a serióznosti. Nabídneme jim tak zcela novou službu, a to za výhodných podmínek i cen. Současně věřím, že díky této spolupráci oslovíme nové skupiny zákazníků,“ říká Zlata Ulrichová, ředitelka strategického marketingu společnosti Penny Market. Aktuální nabídku zájezdů najdou zákazníci na webových stránkách PennyDovolena.cz. Na nabídky budou zákazníci rovněž pravidelně upozorňováni prostřednictvím reklamních letáků či newsletterů.

Slova ředitelky Exim Touts

„Pro cestovní kancelář EXIM Tours je spolupráce s PENNY Market možností oslovit širší spektrum zákazníků a vytvářet pro ně zajímavé balíčky zájezdů. EXIM Tours nabízí zájezdy pro různé cílové skupiny, od rodinné dovolené s animačními kluby, přes poznávací zájezdy a Eurovíkendy po zájezdy vlastní dopravou po Evropských destinacích. Pozice na trhu a silné zázemí mezinárodní skupiny umožňuje cestovní kanceláři EXIM Tours nabízet výborný poměr kvality a ceny. Proto se zákazníci PENNY Dovolená můžou těšit na zajímavou a pestrou nabídku zájezdu za bezkonkurenční ceny,“ doplnila Tatiana Poláková, ředitelka sekce nových produktů společnosti EXIM Tours.

Na webových stránkách PennyDovolena.cz nebo na lince speciálního Call centra si tak mohou zákazníci vybrat z desítek výhodných zájezdů, které budou každý měsíc aktualizovány a obměňovány.