Lidé na oblíbeném pražském sídlišti Lužiny se dnes dočkali nové prodejny PENNY

Lidé na oblíbeném pražském sídlišti Lužiny se dnes dočkali nové prodejny PENNY. Ta je součástí nákupního centra Galerie Luka u stejnojmenné stanice metra trasy B. Jedná se už o 34. prodejnu tohoto diskontního řetězce na území hlavního města.

Nejnovější prodejna o rozloze 495 m2 bude součástí nákupního centra Galerie Luka na ulici Mukařovského jen pár desítek metrů od stejnojmenné stanice trasy B pražského metra.

„Naskytla se nám příležitost otevřít prodejnu v rámci nákupního centra na jednom z nejoblíbenějších pražských sídlišť současnosti. Nejde jen o atraktivní lokalitu pro bydlení, ale i o to, že díky umístění prodejny si lidé budou moci nakoupit při cestě do práce a z práce v bezprostřední blízkosti stanice metra. I to byl jeden z důvodů, proč jim chceme vyjít vstříc, a budeme tuto prodejnu otevírat už o půl hodiny dříve, než je obvyklé, tedy už o půl sedmé ráno,“ řekl při otevření nové prodejny Mathias Mentrop, jednatel PENNY odpovědný za rozvoj prodejní sítě a dodal: „Jedná se o prodejnu našeho městského konceptu, tedy o prodejnu s menší rozlohou, přesto tady lidé najdou vše tak, jak jsou u nás zvyklí, a budeme jim nabízet kvalitu za výhodné ceny v příjemném prostředí moderního diskontu.“

Otevírací doba prodejny bude od pondělí do neděle v čase 6:30 – 21:00.

Počet prodejen díky této nové prodejně přesáhne počet 410 prodejen, čímž si PENNY upevní pozici řetězce s nejvyšším počtem prodejen v České republice.

Na nové prodejny se mohou v nejbližších týdnech těšit obyvatelé ve Skutči, v Přibyslavi nebo Hlučíně. V letošním roce už byly otevřeny nové prodejny v Děčíně Boleticích, Ústí nad Labem, Kolíně a Olomouci.