DEPO2015 V Plzni se znovu otevírá!

aneb květen v DEPO2015 přehledně …

Autokino 7. a 8. května – Slavnosti svobody

Slavnosti svobody jsou tu už od roku 1990 – a letos to nebude jinak! Oslavy osvobození města Plzně americkou armádou vás vtáhnou do dění. Od čtvrtka 6.5. do neděle 9.5. si můžete on-line přenosy užít z pohodlí domova. A k nám do DEPO2015 přijeďte do autokina na válečné snímky inspirované skutečnými příběhy, Anthropoid a Tobruk.

7.5. 18:00 ANTHROPOID (2016),

8.5. 18:00 TOBRUK (2008),

Celý program a podrobnější informace o Slavnostech svobody Plzeň 2021 najdete ZDE

Tržnice a obchody  – od 11. května 2021

Už 11. KVĚTNA se znovu otevřou obchůdky v Tržnici DEPO, a to v klasické otevírací době:

ÚTERÝ A ČTVRTEK 10 – 18 , SOBOTA 10 – 15.

Více informací o krámcích a Tržnici DEPO naleznete ZDE

 

BLIK BLIK Tajuplný les – od 11. května

Máte někdy pocit, že v lese toho je mnohem víc než jenom to, co je vidět na první pohled? Vydejte se s námi ze světa lidí do krajiny plné tajemné atmosféry, hry světel, stínů a zvuků a nahlédněte do říše fantazie. Otevře se před vámi les plný příběhů a vy se stanete jejich nejdůležitější součástí. Kde je hranice skutečného lesa a kde vaší vlastní fantazie? To je jenom na vás.

Nová expozice BLIK BLIK Tajuplný les se otevírá již 11. KVĚTNA!

Prozkoumat tajemství a kouzla našeho Tajuplného lesa budou moci obyčejní smrtelníci každé ÚTERÝ A ČTVRTEK OD 14 DO 18 A V SOBOTU A NEDĚLI OD 10 DO 18 HODIN.

 

Výstava ANIMA  – od 11. května 2021

 Ondřej Vyhnánek aka X-Dog ve svém, uměleckými školami nezatíženém díle, dospěl k originálnímu stylu nejen na poli malby, ale také plastiky. Můžeme zde vnímat vlivy komiksu, světa superhrdinů, pop-artu či naivního umění, ale také odkazy k tajemným a čarokrásným světům, obývaným nadreálnými živočichy a duchovními bytostmi.

Výstavu ANIMA můžete navštívit již 11. KVĚTNA!  Následně bude přístupná každé ÚTERÝ, ČTVRTEK, SOBOTU A NEDĚLI 10 – 18. Vstup ZDARMA.

 

MINT Market – 29. – 30. května 2021

Poslední květnový víkend přinese do Plzně dva dny plné designu! Trh se svěží módou, šperky, designem a delikatesami se uskuteční na nádvoří DEPO2015. Doprovodný program nabídne workshopy a divadla pro děti.

Trh bude otevřen oba víkendové dny OD 10.00 DO 18.00 HODIN. Vstup ZDARMA A BEZ BARIÉR.

Industriální stezka – stopovačka

Odvážíte se vrátit zpátky do minulosti, vydat se po stopách historie industriálního areálu DEPO2015 a najít ztracený stroj času? Ale pozor, nebude to jen tak! Během této mise vás čeká mnoho záludných úkolů, které budete muset vyluštit, abyste získali tajný kód stroje času, který vás vezme zpět do současnosti.

Naši vylepšenou Industriální stezku – venkovní stopovačku můžete navštívit KAŽDÝ DEN OD 8 DO 20 HODIN. Stačit vám bude pouze chytrý telefon a mapka, kterou si vyzvednete na prvním stanovišti u hlavní brány do areálu a nebo si ji stáhněte .

Stopovačka je pro všechny odvážné cestovatele v čase ZDARMA. Pro více informací klikněte ZDE