Zynga uvádí dobrodružnou logickou hru Merge Magic!

Hra Merge Magic! je pokračováním skvělé hitovky Merge Dragons! a umožňuje hráčům vyvolávat nové mystické postavy

Společnost Zynga Inc. (index Nasdaq: ZNGA), světová jednička v oblasti interaktivní zábavy, dnes celosvětově spustila hru Merge Magic! – zbrusu novou adventuru a logickou hru, kde se hráči snaží zbavit tajuplné nové světy prokletí za pomoci různých postav, které lze slučovat a vyvolávat a přiřazovat k nim jednotlivé objekty. V průběhu hraní mohou hráči získat různá ocenění a odemykat nová překvapení.

Hru Merge Magic! vyvinulo studio Gram Games, které stojí za světovými herními hity, jako jsou například Merge Dragons!, 1010! nebo Six!. Hra vyniká novou, svěží, úchvatnou grafikou a skvělou hratelností, která vaší kouzelnou zahradu obohacuje jedinečnými kouzelnými bytostmi. Zajímalo vás někdy jak by mohla vypadat postava vzniklá spojením páva a kočky? Ve hře Merge Magic! je postava ‘Peacat (Kočkopáv)’ jen jedním z mnoha dosud nevídaných hybridních zvířat, které můžete ve hře získat.

“Chtěli jsme vytvořit novou hru, kde hráči mohou spojit dohromady prakticky cokoli a vytvořit tak jedinečné kouzelné bytosti, které dosud nikdo neviděl,” řekl Eren Yanik, produktový ředitel firmy Gram Games.

“Možnosti, které hra Merge Magic! nabízí jsou obrovské a posunujeme laťku zase o něco výše a nabízíme hráčům možnost prozkoumat herní prostředí do hloubky a podrobně. Navíc budou ve hře k dispozici speciální skvělé akce, kterých se hráči budou moci zúčastnit a získat tak nové postavy či předměty. První akce přijdou již letos na podzim a na Halloween (Dušičky).”

Ve hře Merge Magic! budou hráči řešit úkoly v čarodějném světě Mythia, kde mohou zkombinovat všechno co chtějí a získat tak lepší a silnější předměty na své cestě hrou.

To zda se hráčům podaří zlomit kletbu zakleté zahrady závisí na jejich schopnost slučovat jednotlivé předměty, jako jsou vejce, stromy, poklady, hvězdy, kouzelné rostliny a dokonce i čarodějné postavy.

Merge Magic! přense hráče do fantastických nových světů, kde budou objevovat kouzelné postavy, jako jsou jednorožci nebo víly a budou si moci vytvářet i nové hybridní postavy, například spojením slona a motýla vznikne Butterphant (Slonomotýl),” řekl Bernard Kim, prezident firmy Zynga. “Na hráče čekají hodiny hraní a objevování kouzelných předmětů, vytváření postav a odstraňování kleteb z kouzelných nových světů.”

Vejce můžete zasadit do různých světů a získat z nich nové, silnější postavy. Na hráče čeká řešení logických hádanek v jednotlivých úrovních, kde musí spojovat jednotlivé předměty a po úspěšném zvládnutí úrovně mohou získané odměny zasadit ve své zahradě a sledovat jejich růst.

Při zdokonalování vaší zahrady a výtvorů se připravte na odhalování nových kouzel!

Co hra nabízí?

• Objevte stovky předmětů, které můžete spojovat, slučovat, hledat nebo je používat ve více než 80 úkolech!

• Víly, jednorožce, minotaury ale také dosud nevídané postavy vzniklé spojením různých postav, jako je například Peacats (spojení kočky a páva) a mnoho dalších.

• Zahrada je zakleta zlou kletbou: zlikvidujte mlhu, zrušte kletbu a umožněte jejím obyvatelům vrátit se zpět domů!

• Pozor na čarodějnice: na své cestě hrou můžete potkat zlé čarodějnice, tak si na ně dejte pozor!

• Zapojte se do různých akcí a získejte nové nástroje a postavy, které vám umožní získat vaší zahradu zpět.

Merge Magic! je nyní ke stažení zdarma pro systémy iOS a Android.