Ženy ho milují, aneb kempování pro náročné

Nenarodila jste se zrovna jako milovnice komářího bzučení, outdooračka s pohorkami do půli lýtek, které jsou věčně rozvázané, a spaní ve spacáku vám přijde dost omezující? Váš muž ale stále mluví o krásné noci strávené pod miliony hvězd ve stanu? Ano, pro nás je tu Glamping.

Tento trend okouzlujícího kempování – glamorous camping vás ohromí. Spojení přírody a pohodlí láká čím dál tím více lidí. Stany například ve tvaru dýně nabízejí veškerý komfort běžného hotelového pokoje. Kvalitní postele, deky, povlečení a další doplňky na vysoké úrovni Vám snadno dodají pocit, že jste hýčkána a spojení s přírodou po pohodlném otevření vchodu zipy, vám přidá na pocitu dokonalé relaxace.

Doporučován je tento tip dovolené i pro rodiny s dětmi. Během Vaší návštěvy zažijete rozdělávání ohně, opékání brambor, bojovku pro děti a další program dle nabídky. Vy si ovšem půjdete po večerní hygieně v luxusních horkých sprchách, lehnout do čistého, vytopeného a pohodlného stanu s vlastní toaletou.

Pokud se rozhodnete strávit dovolenou Glampingem nemusíte až tak daleko. Nádherné přírodní scenerie se stanovým městečkem naleznete ve Švýcarsku nad městečky Laax a Flims, kde Vám dokonalý zážitek zpestří večeří v podobě tradičních fondue nebo raclette sýrů. Z Prahy se za nejluxusnějším Glampingem ve Švýcarsku dostanete za + – 6 hodin.