Zdraví a ve formě díky FIT – SOUTĚŽ O DÁRKOVÝ BALÍČEK S VÝBĚREM CEREÁLNÍCH TYČINEK FIT

 Unavení po dlouhé zimě? Ve špatném rozpoložení kvůli aktuální situaci? Ano, to jsme asi všichni. Zkuste si zvednout náladu a zařadit do svého jídelníčku zdravou svačinu v podobě cereálních tyčinek Fit, které přímo v Česku vyrábí společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina. Pozvednou vás na těle i na duchu. A víte proč?

Fit je totiž synonymem zdravého mlsání.

Fit je totiž synonymem zdravého mlsání. Není to jen další obyčejná sladkost, ale chuťově vyvážená tyčinka, sestavená v souladu s nejnovějšími výživovými trendy. Všechny „fitky“ jsou vyrobeny jen z těch nejkvalitnějších surovin přírodního původu, v čele s českými jablky pěstovanými ve vlastních sadech.

 

Tyčinky obsahují cenné vitamíny, minerály i stopové prvky. A navíc i významný podíl vlákniny – složky, která blahodárně působí na lidské trávení, imunitu a zprostředkovaně celý organismus. Vybaví vás postupně se uvolňující energií, díky níž zvládnete všechny pracovní, sportovní, školní i jiné výzvy. A každý si mezi nimi najde tu svou oblíbenou – třeba klasickou Fit müsli v široké paletě příchutí, bezlepkovou Fit Go, Fit Smoothie s bohatou chutí ovoce a zeleniny nebo Fit fruit s dvěma lahodnými oplatkami a jemně mletou náplní.

 

Výběr tyčinek Fit fruit si můžete vyzkoušet jako výhru v naší soutěži. Níže naleznete soutěžní otázku, jejíž správné zodpovězení vás přiblíží k výhře.

 

Co obsahuje tyčinka Fit Smoothie?

  1. a) palmový tuk
  2. b) vlákninu
  3. c) přidané cukry a tuky

 

Nápovědu a další informace naleznete na www.tycinkafit.cz.

A taky je podmínkou zařazení do losování o balíček stát se příznivcem Facebook CYSNEWS.CZ

Odpověd na soutěž@cysnews.cz