Vstříc jaru s ovocnými tyčinkami Fit

Jaro je tady, dny se prodlužují, vykukuje na nás sluníčko a vše nasvědčuje tomu, že sychravému počasí již odzvonilo. Toto období na většinu z nás působí jako blahodárný elixír, plný živoucí energie. Podobnou vzpruhou může být pro náš organismus i kvalitní a vyvážená strava. Chcete mít ten správný energetický náboj vždy při sobě?

Vyzkoušejte müsli tyčinky Fit od českého výrobce ÚSOVSKO FOOD Klopina. Tato vyvážená chuťovka je na našem trhu již téměř 30 let. Je vyrobena z kvalitních surovin, odpovídá moderním výživovým trendům a nabízí nepřeberné množství příchutí. Jaru nejvíce sedí ty ovocné!

Müsli tyčinky Fit jsou vyrobeny z pečlivě vybraných surovin, velký důraz je kladen na jejich původ a bezchybnou kvalitu. Základem tyčinek jsou ovesné a pšeničné vločky, extrudovaná kukuřic, sušené ovoce a nejrůznější semínka. Tyčinky jsou velmi dobrým zdrojem vitamínů a minerálů, to naše tělo po dlouhé zimě jistě ocení. Nesmíme zapomínat ani na vlákninu – složku, která by měla tvořit významnou součást naší potravy. Vláknina totiž blahodárně působí na trávení a zprostředkovaně pak i na celý organismus.

Müsli tyčinky jsou díky svému složení výborným zdrojem postupně se uvolňující energie. Výborně tak poslouží jako chutná svačina nejen na jarním výletě, ale i ve škole, po sportu nebo během cest. Díky praktickému balení jsou vždy po ruce. A jaké příchutě nejlépe pozvednou blížící se jaro?

Stálicí v portfoliu je Fit müsli šťavnatá, která byla vůbec první vyrobenou příchutí a od samého počátku patří mezi ty nejoblíbenější. Milovníci červených plodů si oblíbí Fit müsli jahodovou i malinovou. Pokud preferujte cizokrajnější ovoce, nezoufejte. Vám je určena Fit müsli banánová, pomerančová či ananasová. Mezi nejnovější přírůstky v duchu moderních trendů patří Fit müsli černá jeřabina. Která se stane vaší hvězdou?

 

Müsli tyčinky Fit jsou v nabídce všech hlavních maloobchodních prodejců potravin. Další informace naleznete na www.tycinkafit.cz.