Vánoce na Mixit jsou jistota: voňavý mix i dárkový set budou. A také křupavá novinka

Superhrdinové a superhrdinky budou pro Mixit vždy zdravotníci. Ale přesto, pokud se vám během Lockdownu, Vánoc a zimy podařilo nepřibrat ani deko, řadíte se mezi ně tak trochu také! Mixit nabízí celou řadu křupavých produktů, které uspokojí vaše chuťové buňky i ručičku na váze.

Choďte často na procházky, hýbejte se, cvičte doma, nekontrolujte každou hodinu ledničku … Ale ne každý to vydržel a když připočteme přirozenou tendenci organismu se před zimou trošku zásobit, rozumějte, zakulatit, byl by to skoro zázrak, kdyby jeden nepřibral. Máte toho dost a rozhodli jste se vrátit do formy? Mixit vás nenechá ve štychu!

Na Mixit.sk si můžete namixovat vlastní křupavou nejen snídaňovou směs, do které si přidáváte oříšky, ovoce, semínka a cereálie přesně podle své chuti nebo zvolené diety.

  • Vsadili jste na bezcukerné stravování? Přidejte si do mixu lyofilizované ovoce. To oproti běžně sušenému neobsahuje ani gram přidaného cukru ani ničeho jiného. Prostě 100% ovoce.
  • Jdete si Paleo dietu? Jsou vám k dispozici všechny oříšky v nabídce – 12 druhů a arašídy navrch!
  • Nezapomeňte také hlídat příjem vlákniny, například přidáním lněná semínka nebo můžete namíchat müsli, jehož základem místo vloček bude samá vláknina.
  • Jste posedlí proteinem? Mixit také! Můžete do jakékoliv kaše protein přidat, a tak z ní proteinovou udělat nebo sáhnout po proteinové čokoládě, která se hodí do všeho. Velkou zásobárnou bílkovin jsou ale arašídy a dýňová semínka. Nezapomeňte si je do svých směsí přidat v hojném množství!

6 týdnů zdravě s Mixit

Pokud si nechcete míchat vlastní, Mixit vám samozřejmě rád usnadní práci. Třeba hned na šest týdnů dopředu. Stačí vyzkoušet sadu tří zdravých a křupavých snídaňových směsí v krásných tubusech. Směsi Zažívání a metabolismus, Detox a Rovnováha můžete koupit samostatně, ale výhodnější je pořídit všechny tři najednou v sadě 6 týdnů müsli zdravě. Ta je ideální pro všechny, kteří nevědí, jak se zdravým životním stylem začít, ale zároveň se hodí i pro ostřílené vyznavače wellness, fitness a všech dalších matadory zdravého životního stylu, kteří se již po této cestě vydali a mají chuť ji s Mixit ozvláštnit a pochutnat si.

6 týdnů müsli zdravě, 1680 g, na mixit.sk za 22,09 €. Součástí sady jsou mixy Zažívání a metabolismus, Detox a Rovnováha.

Mixit také výborně usnadňuje výběr produktů díky šikovným filtrem. Své hotové i vlastní mixy, kaše, mixitelly i proteinové drinky tak najdou zákazníci s nejrůznějšími stravovacími návyky i omezeními. Na Mixit.sk si můžete vyfiltrovat produkty bez cukru i bez lepku, veganské, bez laktózy a dokonce i mňamku se zvýšeným množstvím proteinu! Jaký způsob hubnutí zvolíte je jen na vás, ale díky Mixit se nemusíte bát, že byste kvůli dietním omezením neměli co jíst. A můžete si být jisti, že to bude dobrota!

Mixit.sk

Mixit.sk je internetový obchod nejen pro fanoušky zdravého stravování. Na stránce www.mixit.sk si může každý namixovat svou vlastní směs cereálií, müsli, ovesných kaší a mixů sušeného ovoce a oříšků z více než sedmdesáti různých ingrediencí: cereálních základů, sušeného ovoce, semínek, oříšků, ale i chuťovek jako čokolády, gumových medvídků nebo třeba lentilek či skořice. Součástí nabídky jsou i předpřipravené směsi vytvořené výživovými specialisty a nabídka surovin například pro celiaky nebo alergiky na určité typy potravin, které se v běžných směsích cereálií objevují. Dalšími produkty v sortimentu jsou mixi čokolády z kvalitní 70% tmavé čokolády ochucené lyofilizovaným ovocem a oříšky, müsli tyčinky Mixitky, drinky v prášku, slané oříškové mixy a sušenky. Mixi vše zabalí do krásného tubusu v designu firmy a zákazník si může vybrat doručení poštou, DHL nebo osobní odběr v Zásilkovna nebo na některém z odběrných míst po celém Slovensku.