Užijte si luxus v hotelu Alexander v Bardejovckých Kúpeloch  za akční ceny

Bardejovské Kúpele, a.s. po měsíční přestávce od 28.ledna 2022 opět otevírají svou vlajkovou loď – Hotel Alexander****. První víkend za akční cenu 107 eur za osobu a noc. Pro veřejnost jsou k dispozici pobyty VITAL se slevami 15% po celou zimu. O víkendech tak vyjde pobyt pro 2 osoby na 2 noci, s procedurami a plnou penzí na 237 eur, během týdne na 213 eur. Informuje o tom ekonomicko-obchodní ředitelka Bardejovských Lázní, a.s., Tamara Šatanková.

Bardejovské Kúpele

,,Přijďte si vychutnat dobré jídlo, kvalitní procedury a neomezený wellness. Neomezený vstup se týká Wellness Spa v hotelu Ozón (bazény + sauny) a druhého vlastního hotelového wellness v hotelu Alexander. V ceně jsou také procedury jako klasická masáž, minerální přísadová koupel, pobyt v solné jeskyni a pitné kúry na kolonádě. Lázně jsou v současnosti otevřeny pro klienty zdravotních pojišťoven i samoplátců v režimu OTP (očkování, negativní test na covid, překonané covid onemocnění). Pro bezpečnost klientů testujeme bezplatně antigenovým testem všech klientů i očkovaných a překonaných na základě doporučení regionálního úřadu veřejného zdravotnictví nebo se mohou prokázat negativním výsledkům antigenového testu ne staršího 48 hodin,“ vysvětlila T.Šatanková.

Hotel Alexander

Dodala, že při restartu vypadá naplněnost hotelu Alexander slibně a doufají, že další uzavření už nepřijde. Proto je ideální přijet  na pobyty ještě teď, než jsou ceny velmi příznivé. Termín od 28.1 – 30.1.2022 je kompletně vyprodán. Proto připravili i další akci limitovanou na 2 týdny. Od 31.1 do 16.2.2022 je akční cena 49,75 eur na osobu a noc, během nástupních dnů neděle až středa.

,,Počet rezervací roste a my se z toho máme velkou radost Jde to pomaleji než před pandemií. Počty pojištěnců v lázních jsou o něco vyšší než loni, ale není to způsobeno vyšším počtem návrhů, ale tím, že klienti jsou očkováni a tedy je u nich menší strach z Covidu 19 a jsou ochotni na pobyt nastoupit. Loni možnost očkování nebyla a zájem o lázně byl minimální. V prvním čtvrtletí roku 2021 jsme nemohli mít na pobytu krátkodobé pobyty samoplátců bez lékaře, nyní jsou pravidla jiná a uvolnilo se několik opatření, která nám dovolují přijmout i takové klienty,“ vysvětlila T.Šatanková.

Po přestávce čekají rozběh

Ubytovací a léčebné kapacity Bardejovských Kúpeloch se pomalu zaplňují. Pokud nepřijdou další omezení, v květnu nebo začátkem června 2022 by již mohla být naplněna na více než 50 % z celkové kapacity 1100 lůžek. Takový scénář by kopíroval loňský rok, kdy začátkem května 2021 byly lázně obsazeny na 35%, zatímco během prvního čtvrtletí to bylo jen na 17%. Téměř plnou obsazenost pak očekávají lázně po předpokládaném kontinuálním růstu v létě. Mělo by k tomu přispět další uvolnění protipandemických opatření, především při restauračních a wellness službách a dovolenkové období. Situaci ještě může zkomplikovat nástup mutace Covidu-19 Omikron.

,,Významným krokem za opětovným naplněním lázní je i znovuotevření našeho nejluxusnějšího ubytovacího zařízení, čtyřhvězdičkového kongresového hotelu ALEXANDER****. Loni jsme ho otevřeli až 20.května a to po sedmiměsíční přestávce. Zájem veřejnosti o tento hotel podpořený i akčními cenami tehdy rychle stoupl a podobný restart očekáváme i letos,“ uzavřela T.Šatanková.

Bohaté možnosti strávení volného času

Bardejovské Kúpele jsou oblíbeným místem odpočinku, léčby i kulturního života. Přitahují především návštěvníky z Prešovského a Košického kraje. V Bardějovských Kúpeloch je mnoho možností, jak využít volný čas. V běžné sezóně nabízí pro milovníky sportu 6 tenisových kurtů, squashové hřiště, bowling bar, petang, minigolf, půjčovnu kol. Potěší i solná jeskyně v ubytovacím zařízení Alžběta, kde bydlela i císařovna Sisi. V regionu je několik rozhleden, které umožňují atraktivní výhledy po okolí. V okolí Bardejova je zachováno 7 řeckokatolických a 1 římskokatolický dřevěný kostel: Hervartov, Tročany, Křivé, Kožany, Lukov, Frička, Jedlinka, Mikulášová, Zboj.

Car Alexander

Vlajková loď Bardejovských lázní, a.s. – luxusní čtyřhvězdičkový kongresový hotel Alexander, během čtyř let od svého otevření potvrdil vedoucí pozici v rámci těchto lázní. Jeho 150 lůžek představuje cca 13% celkové lůžkové kapacity lázní, v segmentu pokojů nejvyššího standardu je to ovšem až třetina kapacity. Hotel Alexander vznikl 13 měsíců trvající komplexní přestavbou bývalého hotelu Minerál za zhruba 6,6 milionu. EUR a otevřen byl v lednu 2016. Nabízí ubytování v 75 luxusně zařízených pokojích pro 150 osob, z toho je 5 apartmánů a 5 bezbariérových pokojů. Pokoje jsou komfortně zařízené, vybavené LCD TV, internetem, telefonem, minibarem a trezorem. V hotelu je k dispozici až 300 kongresových míst ve 3 variabilních řešeních.

Hotel téměř zcela využívají samoplátci. Kongresový hotel Alexander**** byl pojmenován podle ruského cara Alexandra I. – vítěze nad Napoleonem, který Bardějovské Kúpele osobně navštívil cestou z mírového kongresu v Lublani 21.května 1821. Písmenko „A“ v logu hotelu Alexander představuje začáteční písmeno podpisu ruského cara .

Více informací naleznete ZDE

 

Bardejovské Kúpele – oáza pro zdraví i odpočinek