UGO očista den druhý

UGO očista vstupuje do druhého dne na šťávách

UGO očista – menu druhého dne

Druhý den UGO očisty jsme zahájili snídaní šťáva obsahovala řepu, mrkev, pomeranč a kurkumu. Protože bylo krásné počasí a rozhodli jsme se jet na výlet, vzali jsme si s sebou do chladící tašky obě lahvičky se svačinami, a to byla okurka, polníček, banán, baby špenát, jablko a mrkev, zázvor, jablko pomeranč. Protože bylo teplé, slunečné počasí, doplňovali jsme pitný režim neperlivými vodami. Po návratu domů jsme sáhli do ledničky pro obědové menu, které zahrnovalo lahvičku se šťávou z červeného zelí, řepy, jablka, pomeranče a chilli. Pálivá chuť chilli byla příjemnou změnou.

UGO očista
UGO očista

Po obědě jsme si uvařili šálek detoxikačního čaje. Protože obě svačinové lahvičky jsme spotřebovali během výletu, nahradili jsme odpolední svačinu salátem z jablka a mrkve. Šťáva, která se podávala k večeři mi obzvláště chutnala. Její složení bylo následující: petržel, kapusta, okurka a jablko. Večer u televizní obrazovky rychle ubíhal a na stolku jsme místo misky s oříšky a slanými tyčinkami měli lahvičku s dezertem. I chuť této šťávy, která byla posledním jídlem dnešního dne, mne příjemně překvapila. Byl to špenát, okurka, mango, citron a jablko. Znovu jsem ocenila vyváženou volbu chutí.

Pocity

I když jsme dnes měli určitou fyzickou aktivitu, nedostavila se žádná velká únava. Jen jsem pozorovala, že celodenní tekutá strava doplňovaná dostatečným množstvím tekutin má za následek častější návštěvu toalety, ale nebylo to nijak obtěžující. Kromě příjemného pocitu lehkosti a prázdného břicha bez pocitu hladu jsem zaznamenala ještě jeden přínos: nemusela jsem celý den trávit čas přípravou jídla  v kuchyni, odpadla i potřeba umýt nádobí a ušetřený čas jsem mohla věnovat jiným aktivitám.

UGO očista po druhém dni
UGO očista po druhém dni