Trpíte migrénou? Vysokým cholesterolem nebo bolestí kloubů? Existuje jedna metoda na všechno – Bemer terapie.

Pokud jste o Bemer terapii ještě nikdy neslyšeli, pak zpozorněte. Tato vědecky ověřená léčebná metoda je v podstatě vylepšená elektromagnetoterapie nové generace, která dokáže aktivovat správnou mikrocirkulaci krve. Ta překvapivě tvoří 75 % z našeho oběhového systému a ovlivňuje v našem těle každou, i u nejmenší, buňku. Aby tělo bylo zdravé a funkční, potřebuje dostatečný přísun kyslíku a živin, a právě ten Bemer terapie aktivuje speciálními elektromagnetickými impulzy. To je její tajemství. Když ji podstoupíte, budete odolnější, zbaví vás bolesti nebo pomůže s regenerací po operaci.

 

Právě protože se mikrocirkulace týká celého našeho organismu, je uplatnění Bemer terapie opravdu široké. Překvapí vás, na kolik oblastí našeho zdraví má pozitivní vliv.

 

Od migrény, přes klouby, až po mrtvici

Ať je vaším problémem nespavost, migréna, bolest kloubů nebo třeba chrápání, tato terapie, která je otázkou několika minut, vám pomůže. A pomůže i u mnohem závažnějších obtíží. I když výše jmenované neduhy mohou velmi znepříjemnit život, v zásadě jej neohrožují. Na rozdíl třeba od mrtvice. Bemer terapie prokazatelně pomáhá i s hladinou cholesterolu, a tak působí jako prevence proti cévním příhodám.

 

Pro miminka, sportovce i seniory

Jak už jsme si řekli, záběr terapie je opravdu široký. Každá buňka v našem těle zaplesá, když se k ní dostane dostatek kyslíku, výživy nebo naopak úklidová četa. U miminek může pomoci se spánkem, u babičky zase s hojením po operaci kolene, u sportovců pomůže zvýšit výkon díky „kyslíkovému dopingu“ nebo výrazně urychlit regenerací po velkém výkonu. Na věku nezáleží, jedná se o bezbolestnou a bezpečnou metodu, kdy pomocí impulsů ze speciální podložky v klidu probudíte svůj oběhový i lymfatický systém k životu.

Kde to pořídíte?

Máte na výběr. Můžete navštívit studio Danah, kde jsou vyškolení Bemer partneři a terapii nabízejí, stejně jako výhodné balíčky (při koupi 10 aplikací dostanete 3 zdarma), nebo si podložku půjčit domů, to zajistíme přímo od výrobce. To se vyplatí například v případě složité rekonvalescence, kdy je doporučovaná aplikace 2x denně. Jedno sezení, respektive ležení, trvá 8 až 20 minut a působí dalších 12 hodin. Počet opakování pak závisí na diagnóze a skvělá je terapie i jako prevence.

 

Kolik Bemer terapie stojí?

Na to, jak prokazatelný efekt Bemer terapie má, jsou náklady na ni překvapivě nízké. Pokud byste chtěli své vlastní domácí vybavení, trochu si připlatíte, stojí asi 120 tisíc korun, ale můžete si ho také půjčit nový přístroj na 2 měsíce za 400 Kč za den a může ho využít celá rodina. Nebo můžete jednoduše zajít do Studia Danah, kde za 10 aplikací po 8 minutách zaplatíte jen 800 Kč. To je cena běžná například za jednu návštěvu fyzioterapeuta. Dvacetiminutovka pak vyjde na 2 000 Kč za 10 návštěv + 2 dostanete zdarma. Permanentku nabízí studio i na 5 aplikací (8 min – 480 Kč, 20 min – 1 200 Kč). Zkuste to, a brzy sami uvidíte a ucítíte, že Bemer terapie stojí za každou korunu. Mimochodem, je to také skvělý dárek pro všechny, na kom vám záleží.

 

Autor: Dana Hodanová, osobní terapeut ve Studio Danah (www.studiodanah.cz)