Společnost Sony uvádí na trh novou limitovanou edici WH-1000XM4 Silent White

  • Navrženo v nové barvě Silent White, která odráží koncept ticha a vyrovnanosti sluchátek s potlačením šumu
  • WH-1000XM4 Silent White obsahuje všechny skvělé vlastnosti uznávaného modelu WH-1000XM4
  • Špičková technologie potlačení hluku

Se stejně oceněnou a špičkovou technologií potlačení šumu jako oblíbená WH-1000XM4, společnost Sony uvádí novou limitovanou edici WH-1000XM4 Silent White, která  přichází se 75. výročím společnosti Sony v květnu 2021.

Nová bílá barva byla vyvinuta tak, aby ztělesňovala koncept ticha a vyrovnanosti, a omezené množství WH-1000XM4 Silent White bude distribuováno po celé Evropě v období od května do srpna 2021.

WH-1000XM4 Silent White obsahuje perleťovou povrchovou úpravu vrchního pláště sluchátek, která vyvolává pocit hloubky a luxusního doteku. Sluchátka WH-1000XM4 Silent White mají další vrstvu barvy než standardní černé a stříbrné barvy a jsou ještě odolnější vůči skvrnám a zachovávají vysoce kvalitní bílou barvu. Všechno příslušenství je navíc ve stejné bílé barvě, takže  přenosné pouzdro a kabely  ladí s klidnou bílou barvou sluchátek.

Pouze hudba. Nic jiného

Nejnovější design nabízí veškerou oblíbenou technologii z velmi populární WH-1000XM4 v nové stylové bílé barvě, což vám umožní další přizpůsobení  zážitku z poslechu.

Stejně jako černo-stříbrná WH-1000XM4, která byla ohlášena v loňském roce, poskytují nová sluchátka WH-1000XM4 Silent White nejlepší výkon od společnosti Sony s potlačením hluku, který omezuje zvuky vysokých a středních frekvencí. Toho je dosaženo procesorem HD Noise Canceling Processor QN1 s technologií Dual Noise Sensor, který obsahuje nový algoritmus a nový audiosystém Bluetooth® na čipu, který se v reálném čase přizpůsobuje hluku, hudbě a akustickým charakteristikám. Pomocí Edge-AI DSEE ExtremeTM přesněji obnovuje zvuk ztracený během digitální komprese a zajišťuje věrný zážitek z analýzy hudby v reálném čase a vytváří bohatší a kompaktnější zážitek z poslechu.

Bezproblémový poslech bez použití rukou

WH-1000XM4 Silent White také obsahuje řadu chytrých technologií, které vytvářejí bezproblémový poslech bez použití rukou. Například jednoduše začněte mluvit a automaticky pozastavíte hudbu pomocí funkce „Speak-to-Chat“ nebo si užijete adaptivní přehrávání díky senzoru přiblížení a dvěma senzorům zrychlení, které detekují, zda vaše sluchátka jsou nebo nejsou. Adaptivní ovládání zvuku je další inteligentní funkce, která snímá, kde jste a co děláte, a poté upraví nastavení okolního zvuku pro ideální zážitek z poslechu.

Můžete naprosto pohodlně nosit celý den

Podobně jako u ostatních barevných variant WH-1000XM4 kombinuje nová verze Silent White sofistikovaný styl s výjimečným komfortem a lehkým designem. Vysoce měkké náušníky snižující tlak, které jsou určeny pro ty, kteří jsou stále na cestách, rovnoměrně rozkládají talk.

Vícebodové připojení je k dispozici také na WH-1000XM4 a umožňuje vám připojit sluchátka ke dvěma zařízením Bluetooth® současně. Sluchátka jsou navíc kompatibilní s NFC, nabízejí výdrž baterie až 30 hodin a jsou optimalizována pro Google Assistant a Amazon Alexa.

Limitovaná edice modelu WH-1000XM4 Silent White bude k dispozici od května 2021 do vyprodání zásob.

Specifikace produktu naleznete ZDE: