SENCOR představil dvoje nová bezdrátová sluchátka

V prosinci uvedl SENCOR na trh dva nové modely bezdrátových sluchátek. Model SEP 520 BT patří do kategorie True Wireless a nabídne jedinečnou výdrž 150 hodin přehrávání. Druhým představeným modelem jsou SEP 710 BT s hlavovým mostem a až 30 hodinami přehrávání na jedno nabití.

True Wireless Sencor SEP 520 BT

První představená sluchátka Sencor SEP 520 BT v kategorii True Wireless nabízejí 150 hodin přehrávání na jedno plné nabití dobíjecí základny. Ta obsahuje akumulátor s kapacitou 2 200 mAh, který se dobíjí skrze Micro USB a může svou kapacitu využít i jako powerbanka pro dobíjení dalších zařízení. Sluchátka mají impedanci 32 , frekvenční rozsah 20 Hz – 20 kHz a citlivost (hlasitost přehrávání) až 97 dB, což je více, než je doporučená maximální hlasitost pro poslech hudby ze sluchátek. Sluchátka SEP 520 BT je možné využít i jako handsfree, protože jsou vybavena zabudovaným mikrofonem. S chytrými zařízeními se spojují technologií Bluetooth v5.0. I s dobíjecí základnou sluchátka váží pouhých 86 g, a tak jsou spolu s extrémně dlouhou výdrží vhodná na cestování.

Na českém trhu jsou True Wireless sluchátka Sencor SEP 520 BT v černé barvě za maloobchodní cenu 699,- Kč.

 

Bezdrátová sluchátka s hlavovým mostem SENCOR SEP 710 BT

Nová bluetooth sluchátka Sencor SEP 710 BT s hlavovým mostem nabízí až 30 hodin přehrávání na jedno nabití. To probíhá skrze standardní Micro USB kabel. Sluchátka se k chytrým zařízením připojují pomocí Bluetooth verze 5.0. Jejich reproduktory mají průměr 40 mm a jsou zasazeny v náušnících s měkkým polstrováním, které jsou pro uši příjemné i při delším nošení. Pohodlí při delším poslechu napomáhá i celková váha sluchátek 213 g. Citlivost reproduktorů je až 99 dB a sluchátka jsou také vybavena zabudovaným mikrofonem, který umožňuje telefonické hovory. Do plné kapacity se SEP 710 BT nabijí za 3 hodiny.

Na českém trhu jsou bezdrátová sluchátka v bílém a černém provedení za maloobchodní cenu 699,- Kč.