Soutěž krásy Česká Miss ESSENS přichází s vlastní kolekcí sportovního oblečení, podporuje tak zdravý životní styl a sport!

Jednou z hlavních myšlenek České Miss ESSENS je aktivní a zdravý životní styl. Díky tomu tato tradiční soutěž krásy přichází na trh s vlastní sportovní kolekcí, která je kombinací nejen funkčního sportovního oblečení, ale i dokonalého stylu. A pozor, i vy si můžete tyto krásné kousky z nové kolekce pořídit!

Soutěže krásy mohou být často vnímané jako povrchní, tedy zaměřené jen na krásu tváře. Ale pravda je jinde, Česká Miss ESSENS zastává myšlenku ve zdravém těle zdravý duch. A proto jedna z aktivit na podporu této myšlenky je tvorba vlastní kolekce sportovního oblečení, která je prozatím jen pro dámy.

Jedním z rozhodujících parametrů byla samozřejmě funkčnost materiálu, střih, ale také podpora české ekonomiky a českých společností. Firma Draps, která se na tomto projektu podílela, je již dlouhodobým a uznávaným partnerem soutěže.

„Barvy a celkový styl jsou velmi elegantní a přidávají na ženskosti. Pro historicky první kolekci sportovního oblečení České Miss ESSENS jsme se rozhodli pro barvy černou, zlatou a bílou, které jsou oficiálními barvami soutěže,“ informovala ředitelka soutěže Veronika Farářová.

Nejde jen o sportovní oblečení pro finalistky, ale pořídit si ji může kdokoliv z vás. Dostupné bude od 25.1.2021 na www.eshop.ceskamiss.cz.

Tuto unikátní kolekci nafotily vítězky minulého ročníku Klára Vavrušková, která získala třetí místo na světové soutěži Miss Earth a titul Miss Earth Water 2019, Karolína Kokešová, jež se stala světovou vítězkou soutěže Miss Global v Mexiku a Barbora Hodačová, Česká Miss 2019. „Když jsem měla možnost poprvé si vyzkoušet sportovní kolekci České Miss ESSENS, byla jsem opravdu překvapená, jak úžasně seděla a jak byla na těle příjemná. Myslím si, že každou ženu pro trénink povzbudí stylové, a hlavně příjemné sportovní oblečení. A jelikož je sport velkou součástí mého života, tak je pro mě nová kolekce víc než ideální,“ prozradila Bára Hodačová, Česká Miss 2019.

Fotografie vznikly v partnerském fitness John Reed, o vizáž se postarali vizážisté z ESSENS Budoiru            a úpravu vlasů mělo na starosti kadeřnictví Franck Provost.

Web: www.ceskamiss.cz

Foto: Anna Koniaeva