Be Authentic Nová generace make-upů

Svět krásy se už nějakou dobu řídí heslem, že méně je více. Na vlně přirozenosti a zvýraznění vlastní osobnosti se nese i nová kolekce ALCINA Be Authentic. Make-up, primer a korektor, které v ní najdeme, nám pomohou cítit se sebejistě, vyhladí a rozzáří pleť, ale zároveň nechají vyniknout naše vlastní já a vytvoří dokonalý “no make-up” vzhled.

 

Authentic Skin Foundation

Název nového make-upu mluví za vše. Make-up Authentic Skin Foundation přilne díky své krémové a lehké konzistenci k pleti jako druhá kůže a vytvoří přirozeně matný finiš. Zároveň vyniká vysokým krytím a nechá tak zmizet viditelné nedokonalosti či skvrny, pleť vyrovná a přinese dlouhodobé vylepšení jejího vzhledu. Obsažený vitamin E a extrakt z granátového jablka pak pomáhají předcházet předčasnému stárnutí pokožky a omezují vliv volných radikálů.

K dostání ve třech odstínech:

  • ultralight
  • light
  • medium

Minimální prodejní cena:  660 Kč /  24,00 €

Obsah: 28,5 ml

 

Authentic Concealer

Nerovnosti, tmavé kruhy pod očima, jemné linie či vrásky – to vše brání dokonalému vzhledu naší pleti. Authentic Concealer si se všemi těmito problémy poradí, okamžitě oční okolí osvěží a zanechá bezchybný         a přirozený finiš. Získá si vás lehkou a téměř neviditelnou texturou, která je na pleti příjemná tak, že o ní nebudete ani vědět. Flock aplikátor pak zajistí naprosto přesnou a pohodlnou aplikaci.

K dostání ve dvou odstínech:

  • light
  • medium

Minimální prodejní cena:  360 Kč /  13,00 €

 

Wake-up Primer

Perfektním základem pro dlouhotrvající líčení je transparentní Wake-up Primer. Opticky zjemní a vyhladí póry a malé vrásky a vytvoří matný a přirozený finiš bez pocitu suché pleti. Díky své gelové textuře s vysokým obsahem vody totiž pokožku osvěžuje a zanechává ji příjemně hebkou a pěstěnou.

Minimální prodejní cena:  550 Kč / 19,95 €

Obsah: 17 ml

 

K dostání v salonech spolupracujících se značkou ALCINA v průběhu února 2021.