Podzim s bříškem? Nemějte obavy ze svého šatníku

Díváte se do svého šatníku a jímá vás zoufalství z představy, co budete nosit na podzim a v zimě, když už se vám bříško úctyhodně „nadouvá“ a do svých věcí už se prostě nevlezete? Chcete se odlišit od ostatních těhotných maminek? Pořiďte si originální, a hlavně pohodlné těhotenské oblečení, které jistě oceníte.

Trendy ponča

Nejenom, že se jedná o pohodlný, ale hlavně o praktický kus oblečení. Na podzim prostě ideální – příjemně hřejí a vy se nich můžete elegantně zachumlat. Doplňte pončo koženými legínami a můžete klidně na přehlídkové molo.

Těhotenské kalhoty

Zapomeňte na to, že byste své bříško musela důmyslně schovávat pod vytahané svetry či lacláče. Oblečte si těhotenské rifle, ve kterých budete stále šik. Jsou opatřeny elastickým gumovým pásem, který jemně, ale hlavně bezpečně obepne vaše bříško. Pokud jsou tyto kalhoty dobře střižené, poradí si prostě s každým typem postavy.

Jak vybírat těhotenské kalhoty?

Zvonové kalhoty – pokud mají kalhoty rozšiřující se nohavice, opticky tento střih zeštíhlí stehna a boky a prodlouží postavu.

Upnuté kalhoty – tento typ zvolte, pokud máte drobnou a štíhlou postavu. Pro optické prodloužení je doplňte kalhoty kozačkami na vysokém podpatku.

Široké kalhoty – silná stehna a lýtka se do těchto kalhot mazaně skryjí.

Rovné elastické kalhoty – pokud máte ideální postavu, s těmito kalhotami perfektně zdůrazníte a podtrhnete své křivky.

Těhotenské šaty

I na podzim můžete být krásná a elegantní a nikdo nemusí vidět, že se vám sem tam tvoří nějaký ten „těhotenský špíček“. Oblečte si šaty, které jsou stažené pod prsy a elegantně tak zakryjete bříško a jakékoli další nedokonalosti. Doplňte je legínami, kozačkami a navrch těhotenské bundy (nebo kabáty) a budete in i s prckem v bříšku.