Podpořte projekt Lvice 2020

Projekt LVICE 2020, je unikátní seriál s prvky reality show, kde na podporu deseti dětí mělo překonávat životní výzvy deset handicapovaných žen. Měl se natáčet v dubnu 2020.Kvůli koronavirové nákaze je natáčení přesunuto na přelom června a července 2020.20-ti dílný seriál na podporu dětí se bude vysílat od září 2020.

Projekt Lvice 2020

Deset handicapovaných žen podstoupí intenzivní program plný výzev, který je postaví mimo komfortní zónu jejich života.  Budou překonávat samy sebe, aby pomohly deseti handicapovaným dětem. Lvice vám dokážou, že jsou dravé, odvážné, krásné a inspirativní.

Lvíčata 2020

Společně s lvicemi můžete podpořit i malá lvíčata. Lvíčata jsou děti, které musí každý den bojovat, nefňukat  a nelitovat se , aby si mohly hrát a smát se jako jejich kamarádi.

Cílem projektu je sesbírat pro děti jeden milion korun a za tuto částku pořídit každému z nich unikátní rehabilitační trenažer, který jim pomůže v jejich snaze žít co možná nejkvalitnější život.

Lvíčata 2020

NECHCEME SE VZDÁT ANI PŘES TO, CO NÁS VŠECHNY POTKALO. PROTO JSME SE ROZHODLI VŠEM, KDO SE DO SBÍRKY ZAPOJÍ I V TĚCHTO TĚŽKÝCH DNECH, PODĚKOVAT ZASLÁNÍM JEDINEČNÝCH ROUŠEK, KTERÉ ŘÍKAJÍ, POMÁHÁM DÁL, SPOLEČNĚ TO DOKÁŽEME!

Krize, která zasáhla celou Zemi se podepsala také na našem charitativním projektu pomoci deseti handicapovaným dětem, Lvíčatům. Sbírka, kterou jsme spustili v únoru se po příchodu pandemie doslova zastavila. Velmi nás to mrzelo, protože děti, které už od narození bojují s handicapem, se těšily na své vysněné rehabilitační trenažéry a my nevěděli, jak se k situaci postavit

Poté nás napadlo pokusit se sbírku znovu oživit zasíláním poděkování přispěvatelům v podobě červených roušek s vyšitým symbolem 111, symbolem naší společné cesty za snem. Netušili jsme, jak obrovský ohlas tento počin bude mít. Během jednoho týdne, lidé Lvíčatům přispěli více než 330 tisíc korun! A my nyní rozesílám stovky roušek jako poděkování za velkou podporu! Na transparentním účtu Lvíčat 111064111/2010 je nyní už 650 tisíc korun a do cílové částky jeden milion nám už zbývá jen jedna třetina.

ROUŠKA 111

Pokud byste se i vy chtěli zapojit, pomoci dětem splnit sen, budeme moc rádi. Jako odměnu vám zašleme naše unikátní roušky symbolizující pomoc druhým, roušky s vyšitým logem 111. Jak přispět na transparentní sbírku Lvíčat a získat roušky najdete jednoduše popsáno na www.lvice2020.cz

Díky našim sponzorům bude 100% vámi darované částky použito na nákup rehabilitačních trenažérů pro děti! Poděkování v podobě roušek Vám zašleme do několika dnů. Připojte se k naší komunitě lidí, kteří svou rouškou vyjadřují, že pomáhat druhým v době krize, je ještě více důležité než v době blahobytu.

Více informací naleznete ZDE

 

Zdroj a foto: Cesta za snem