Plní energie na všechny jarní výzvy

Jaro je v plném rozpuku a aktuálně nám ukazuje svou nejkrásnější tvář. Prodlužující se dny plné sluníčka a kvetoucí stromy nás lákají k nejrůznějším aktivitám. Je tu čas dlouhých procházek, pěších i cyklistických výletů do přírody a aktivního trávení času.

Všechny tyto krásné chvíle nás nabíjejí pozitivní energií, nesmíme však zapomínat, že znamenají i zvýšené požadavky na náš organismus. Pozornost bychom tedy měli věnovat vyvážené stravě bohaté na vitamíny, minerální látky a zdravé živiny. Pokud chcete mít vynikající zdroj postupně se uvolňující energie vždy u sebe, přibalte si müsli tyčinku Fit CHALLENGER.

A to nejen na jaře!

 

Cereální tyčinky Fit CHALLENGER jsou zdravou a vyváženou svačinkou pro každou příležitost. Obsahují vitamíny, minerály a stopové prvky – základní elementy, bez kterých se žádný organismus neobejde. Nesmíme zapomenout také na vlákninu, složku, která blahodárně působí na náš organismus, pomáhá zlepšovat trávení a bojovat proti civilizačním onemocněním.

Fit CHALLENGER banán v kakaové polevě 45g

Müsli tyčinky Fit CHALLENGER jsou vyráběny z kvalitních surovin, obsahují obilné vločky v kombinaci s ovocem, čokoládou nebo ořechy. Vyzkoušejte všechny čtyři příchutě a vyberte si svého favorita. Bude to ořech, brusinka & malina, banán v kakaové polevě nebo čokoláda v kakaové polevě? Bez ohledu na vaše chuťové preference, zůstává tato tyčinka kvalitní zásobárnou postupně se uvolňující energie, která ve vaší životosprávě výborně nahradí rychlé cukry.

Fit CHALLENGER brusinka a malina 45g

Cereální tyčinky Fit CHALLENGER můžete zakoupit u všech hlavních maloobchodních prodejců potravin. Více

informací se dozvíte na webových stránkách www.tycinkafit.cz a www.usovsko.eu