Peugeot Lifestyle: pera, hrnky a deštníky ve stylu Peugeot

Peugeot Design Lab, designové studio značky Peugeot, vytváří design předmětů každodenní potřeby. Jejich výrazný vzhled, ergonomie a kvalita provedení ztělesňují posun značky Peugeot směrem k luxusnějším kategoriím produktů. Tyto nové lifestylové výrobky Peugeot jsou k dispozici v tematických kolekcích Peugeot Sport, Legend, Electrique, 208, 2008 a Corporate. Nová pera, hrnky a deštníky lze již nyní objednat v e-shopu Peugeot https://boutique.peugeot.com.

Designéři studia Peugeot Design Lab propracovali styl, grafiku, ergonomii a kvalitu provedení každého předmětu a vytvořili jedinečnou identitu.

Pera jsou vyrobena z kovu a mají důmyslný uzavírací systém „twist“. Jejich výrazný styl kombinuje křivky a hrany a odráží tak tvary karoserie nejnovějších modelů Peugeot.Keramické hrnky zaujmou technickým tvarem a geometrickým uchem, jež odkazuje na masky chladiče posledních modelů Peugeot.
Deštníky mají ergonomickou rukojeť což usnadňuje držení. Světlá podšívka zaručuje vodotěsnost a povyšuje styl na novou úroveň. Osobitost dodávají deštníkům barevné prvky na výztužných drátech.

Pro uspokojení komunity fanoušků vytvořil Peugeot tematické kolekce těchto základních předmětů každodenního života – jde celkem o 5 modelů per, 5 hrnků a 7 deštníků. Milovníci závodních okruhů a tratí si mohou zvolit kolekci Peugeot Sport. Milovníci neo-retro stylu ocení kolekci Legend, jejíž předměty se poznají podle legendárního zlaceného lva na černém nebo bílém pozadí. Pro obdivovatele technických novinek je určena kolekce Electrique s výraznými modrozelenými prvky nebo sady 208 či 2008. Edice Peugeot Corporate se střízlivými a elegantními vzory se snaží získat širokou řadu příznivců značky.

Nová pera (5 €), hrnky (12 €) deštníky (16–30 €) jsou k dispozici v e-shopu https://boutique.peugeot.com. Tyto novinky doplňují lifestylovou nabídku zavazadel a oblečení Peugeot Legend a Legend 504, které se také zrodily ve studiu Peugeot Design Lab.