Ovocný elixír, který zatočí se zimní únavou

Blíží se konec zimy a většina z nás už nedočkavě vyhlíží jaro. Únor bývá většinou spojován s velkými teplotními výkyvy, nejinak tomu bylo i v letošním roce. Záplavu sněhu a velký mráz vystřídaly téměř jarní teploty, které však v noci klesají i pod nulu. A zima rozhodně ještě neřekla poslední slovo!

Máme za sebou několik měsíců s malým množstvím slunečního svitu a brzkým stmíváním a na většině z nás se již projevuje únava. Moc nám nepomáhá ani chřipková epidemie, které aktuální klima vyhovuje. Nečekejte, až vás zimní únava dostane, a pojďte s ní zatočit hned teď. Třeba s pomocí müsli tyčinky Fit SMOOTHIE plné ovoce, zeleniny a vitamínů.

 

Tyčinku Fit SMOOTHIE přináší na český trh společnost ÚSOVSKO FOOD a.s. Klopina. Odpovídá nejmodernějším výživovým trendům, a tak jí ocení všichni milovníci zdravého životního stylu, vyváženého mlsání, ale třeba i aktivní sportovci a maminky, které hledají vhodnou a chutnou svačinu pro své ratolesti.

 

Fit SMOOTHIE je vyrobena z čistě přírodních a pečlivě vybraných surovin – obsahuje různé druhy ovoce, zeleniny a zdraví prospěšné slunečnicové semínko. Zeleninová
a ovocná složka tvoří více než 80% podíl. Díky tomu má tyčinka velmi vysoký obsah vlákniny – na tuto složku bychom rozhodně u vyvážené stravy neměli zapomínat, protože je nezbytná nejen pro správné fungování našeho trávicího systému, ale i celého organismu.

 

Tyčinky navíc neobsahují palmový tuk, přidané cukry ani další tuky. Jsou přirozeně bezlepkové a jsou tak vhodné i pro celiaky. V nabídce hlavních maloobchodních prodejců potravin jsou tři různé příchutě: Fit SMOOTHIE jahoda + rebarbora, Fit SMOOTHIE jablko + mrkev + pomeranč a Fit SMOOTHIE černý rybíz + červená řepa.