Online dětský den – Užijte si den dětí celá rodina, pěkně z pohodlí domova.

Je zřejmé, že se 1. června 2020 nebudeme moci sejít ve větším počtu a oslavit den dětí.  Proč si tedy neužít tento den online! Vybrané osobnosti se Vám budou věnovat ve video stanovištích, kde budeme třeba společně vařit, tvořit, tančit, zpívat, kouzlit nebo žasnout nad příběhy sportovců.

Online dětský den

 

Online dětský den

Na webu www.onlinedetskyden.cz si budete moci 31. května 2020 projít zoologickou zahradu, kde na vás budou čekat video stanoviště. Těšit se můžete na tvoření s pořadem Šikulové nebo vaření s Ondrou Slaninou (Kluci v akci).

  • Zacvičit si můžete se známými sportovci Davidem Svobodou a Gabrielou Koukalovou.
Online dětský den – David Svoboda
  • Také se podíváme za hokejisty do Třince
Online dětský den – HCO Třinec
  • Zakouzlíme si s kouzelníkem a komikem Richardem Nedvědem.
Online dětský den – Richard Nedvěd
  • Potom si můžete zatančit společně s hvězdami ze StarDance Veronikou Lálovou a Honzou Onderem.
Online dětský den – Veronika Lálová
Online dětský den – Jan Onder
  • Ke zpěvu nás vyzve Xindl X .
  • Silné stránky dětí budeme objevovat s koučem Honzou Mühlfeitem a trenérkou a bývalou rychlobruslařkou Kateřinou Novotnou.

 

Po skončení každého videa na vás čeká pár otázek a krátký vzkaz pro naše osobnosti. To proto, že 1. června proběhne losování o krásné ceny od našich partnerů.

 

Příběh Lucinky

V listopadu 2016 se Lucce (12), její mamince a babičce přihodila těžká autonehoda. Náraz do stromu způsobil všem třem pasažérkám těžká zranění. Lucka přišla o levou paži těsně u ramene a bez újmy nezůstaly ani nohy. Ty se však lékařům naštěstí podařilo uzdravit natolik, že vozík používala Lucka jen několik měsíců během rekonvalescence a dnes už fungují úplně normálně. Tohle vše jí však nijak neubralo na životním elánu a chuti žít jako ostatní děti. Věnuje se spoustě koníčků a v řadě z nich by jí měla pomáhat nová protéza. Protéza, kterou by měla Lucka díky projektu Online Dětský Den získat, je skutečně speciální a stojí 1,4 milionu korun. Věřím, že se tohohle projektu rádi zúčastníte a pomůžete nám tím usnadnit Lucince život. Pojďme jí společně dát možnost opět sportovat,tvořit a smát se každý den. https://www.kontobariery.cz/Pribehy/Komu-muzete-pomoci/Nova-ruka-pro-Lucku

 

Více informací naleznete ZDE