Nový Range Rover Evoque se představil v Hradci Králové

Nový model Range Rover Evoque, který se poprvé ukázal světu v Londýně 22. listopadu 2018, přijel do Hradce Králové. V reprezentativních prostorách autorizovaného dealera Land Rover společnosti Dekom System s. r. o. byl v pátek 8. února představen hostům a zástupcům médií.

Vedoucí prodeje těchto luxusních vozů Aleš Betlach k uvedení nového Range Rover Evoque dodal: „Hosté byli novým modelem nadšeni. Původní, velmi úspěšný design vozu byl změněn pouze v detailech, ale přibyla celá řada technologických novinek. Jednou z nich je například funkce zobrazení ClearSight Ground View, která doslova umožňuje vidět „skrz“ kapotu. V praxi to znamená, že řidič má přehled nejen o prostoru pod a před předními koly vozu, ale také o prostoru kolem předních kol, což je velmi užitečné jak při průjezdu nerovným či zúženým terénem, tak při běžném parkování u obrubníku. Evoque je v tuto chvíli jediný vůz na světě, který touto funkcí disponuje.“

Nový Range Rover Evoque

Osobní přístup ke každému zákazníkovi nabízí společnost DEKOM SYSTEM, odborník na luxusní vozy a autorizovaný dealer značek Jaguar, Land Rover a Volvo ve svém autosalonu v Hradci Králové na adrese Bratří Štefanů 272/37a a v Pardubicích na adrese Hradecká 537.